Norsk
Blog

#GRTREFF i Trondheim, miniblogg #4

Skrevet av Strategist den 29 september 2013 klokken 02:00

(cont.)

Ettersom vi gjorde oss ferdig på Outland begynte vi på ny å vandre gjennom Trondheim sentrum i den generelle retning mot der spillbutikkene ligger. Vi spaserte fra spillbutikk til spillbutikk. Gamestop. Platekompaniet. Game. Cyanine og Archana handlet litt mer.

Vi brukte mye tid på å se på LP-plater hos Platekompaniet. Jeg greide ikke å få helt klarhet i om Cyanine eier en egen platespiller, men hun eier iallefall LP-plater. Og nå eier hun enda flere LP-plater.

På Game spurte jeg etter Collector's Edition av Total War: Shogun 2. Med spikrede planer om å skaffe meg ny PC kan jeg endelig begynne å handle spill igjen. Ingen butikker i Norge synes å ha samleversjonen lenger dog, og utenlandske nettbutikker opplyser om at pakken er for tung til å sende til utlandet. Nærmeste sted den kan fås kjøpt er Elkjøp i Steinkjer, men den kan bare bestilles om man henter spillet selv... 2 timer togtur hver vei? Ikke så fristende. Men Archana og Cyanine lovet selvfølgelig å besøke butikken i Steinkjer og ta bilde av spillet, slik at de kan erte meg...

På Game plukket vi dessuten opp det nyeste Gamereactor-bladet:

#GRTREFF i Trondheim, miniblogg #4

Vi traff også på Zechez utenfor Game.

(To be continued...)

HQ