Norsk
Blog

PC-bygger: Viktigheten av detaljer

Skrevet av Strategist den 18 oktober 2013 klokken 15:24

PCen er nå ferdig montert og klar til å trykke på start.

Alle kablene er lagt i størst mulig grad på baksiden av kabinettet, for å være ute av syne. Det er ekstra viktig når jeg har valgt å kjøpe separate, røde kabler til strømforsyningen. SSDen er flyttet til en plass som gjør at den er synlig i kabinettet.

Flere av kablene er lagt om opptil flere ganger for å gjøre minst mulig av seg og se mer estetisk ut. På råd fra Ole-Christian ville to PCI-kabler til grafikkortet se bedre ut enn én splittet kabel. Så også dét er gjennomført.

PC-bygger: Viktigheten av detaljer

Rent kosmetisk er det enda noen detaljer som gjenstår. De røde kablene kan kanskje suppleres ved å plassere noen få, røde LEDs i kabinettet. Ikke påtrengende eller pulserende, men som belyser inventaret svakt. Støvfiltre er bestilt, og en ekstra 140 mm vifte.

Både for estetikkens skyld og for luftgjennomstrømningen skal standard-viftene byttes ut, suppleres, og snus slik at eksosen blir i toppen og antakelig luftinntak fra alle øvrige retninger. Dessuten må jeg selvsagt ha en viftekontroller med temperaturmåler. Men inntil ny vifte og ekstra støvfiltre kommer frem om noen få dager, vil luftkjølingen slik den er standard i kabinettet fungere godt nok.

Det er bare å koble PCen i, og krysse fingrene...

To be continued...

HQ