Norsk
Blog
Ukas brukere #12

Ukas brukere #12

Skrevet av Strategist den 18 november 2013 klokken 23:11

Forumet har hatt en liten oppsving i aktiviteten igjen, og en betydelig del av dette synes å være sentrert i Nattråden som forøvrig forrige uke passerte 20 000 poster. Men også andre deler av forumet har blitt belyst, og vi har fått mange flotte blogger og medlemsanmeldelser. Det er mange brukere som fortjener å nevnes, men i en tekst som dette er det nødt til å bli en utvelgelse og ikke alle som fortjener heder og ære kan trekkes frem hver uke. Vi forsøker likevel å belyse noen:

Khriipy
Hun har ikke blogget eller skrevet noen anmeldelser denne uken. Faktisk, dersom man ser i krypinnet hennes ser det ganske tomt ut under "Siste innlegg". Bare to tråder/blogger kommer opp. Ikke har hun postet masse Livefeeds eller brukeranmeldelseskommentarer heller denne uken. Likevel er hun nummer tre på listen over brukere som den siste uken har fått flest aktivitetspoeng, med imponerende 334 poeng. Posthistorikken hennes for den siste tiden viser bare en lang liste med oppføringer fra Nattråden. Det er godt gjort å være så konsekvent. Det vitner om en vidunderlig ufornuftig døgnrytme en gamer verdig. Slikt liker vi.

Glorfindel
Denne hårfagre alven har imponerende nok vært en av få som har både blogget og skrevet medlemsanmeldelse denne uken. Som vanlig har han vært veldig aktiv, faktisk den nest mest aktive brukeren denne uken, og spørsmålet er bare hvilke av tekstene hans vi skal velge å dra frem. Han har blant annet skrevet en svært positiv omtale av spillet The Last of Us. Han har også blogget om dinosaurer og andre underlige og mystiske skapninger. Tid ble det ikke minst også til en litt nostalgisk spillblogg om skateboarding og jagerflyving, i spill selvfølgelig. Utover dette har forumets høyalv også vært blant de som har brukt mye tid i nattens mulm og mørke inne på Nattråden.


Predator
Forumets engang yngste har vokst opp og har som en av forumets aller mest trofaste brukere gjort det til en slags tradisjon å kåre de han mener er forumets beste brukere. Denne uken har han begynt på dette prosjektet igjen og bloggene er minst like omfattende som tidligere år. Ti blogger legger han opp til og de to første (1 og 2) er allerede tilgjengelige for din perusal. Velskrevne er bloggene også, så de kan være vel verdt å lese for et interessant blikk på Gamereactor-communityet.

Archana


SirThomas
Forumets eneste adelige har ikke bare vært svært aktiv i Nattråden. Han har også vært flink til å kommentere blogger og andre forumtråder. Også har han blogget en hel liste med ting som skjedde og ikke skjedde da han var på årets SpillExpo. Hva som faktisk skjedde og ikke skjedde er det forsåvidt opp til leseren å tolke, men listen inneholder mange forslag.

gnyg
Forumets "nynorskekspert" har også vært særdeles aktiv denne uken, deriblant i Nattråden som så mange andre. Han bidro dessuten med ikke mindre enn to blogger om SpillExpo (1 og 2). Det kan anbefales å lese dem for både de som var der selv, og de som måtte bli hjemme hele helgen.

bent_a
Denne brukeren har først og fremst utmerket seg ved å skrive tre detaljerte og meget underholdende blogger om prosessen med å bli far. Det kan nok være skremmende, men tydeligvis også svært underholdende iallefall som lesestoff. Uansett kjønn, alder og om du er glad i barn eller ei kan det anbefales å lese bloggene hans som du finner her, her og her. Gratulerer til det som antakelig er forumets ferskeste forelder.


Topp 10 aktive
A to the H [373]
Glorfindel [349]
Khriipy [334]
SirThomas [279]
gnyg [276]
LesMiserable [266]
JoEy_Odd [209]
ElGamer [192]
The Cookiemonster [157]
Subject 17 [152]

...også over 100 poeng:
Ole-Christian [139], remote [115], bent_a [112], Taktikkeren [112]

Ukens vinner: Khriipy
Khriipy, tilsynelatende forumets nattugle for tiden, er på mange måter den brukeren som har gitt liv til Nattråden denne uken, og mange brukere her har henne å skylde på for søvnunderskuddet sitt. Aktiviteten hennes i Nattråden har vært inspirerende. Hun har også, sammen med de andre aktive brukerne vært med på å gjøre tonen og innholdet i Nattråden mer dynamisk og åpent slik at chat-tråden vår får mer innhold og appellerer til flere deltakere.

Æresveggen:
Glorfindel (3)
AndyLonn (2)
ElGamer (1)
Sonic og link (1)
projecthammer (1)
Tommy Kvaernerud (1)
LesMiserable (1)
Joey_Odd (1)
Khriipy (1)

_______________________________
Tidligere blogger:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

HQ