Norsk
Blog

*Test*

Skrevet av Strategist den 17 desember 2013 klokken 00:08

Siden det nye designet dukket opp på det som nå omfatter mesteparten av siden, har det vært mye å ta fatt i. Ikke minst har vi fått inn massevis av bugrapporter og andre innspill, i tillegg til alle de bugsene vi selv oppdager. Det er selvsagt at det er noen bugs å rette opp i ved en slik omveltning på siden, men det kan bli litt overveldende. Heldigvis har jeg med den nye PCen og to skjermer ganske god maskinkraft og skjermplass:

*Test*

På bildet er skrivebordet mitt, som akkurat nå mye av tiden fungerer som et personlig testsystem for Gamereactor. Der kan jeg teste Gamereactor-siden på Windows 8.1, Linux Ubuntu, og Mac OS. Jeg har Firefox på tre forskjellige systemer, Chrome på 2 systemer. IE, Opera og Safari. Jeg kan på samme tid teste siden logget inn, logget ut, med og uten moderatortilgang osv.

Dette har først og fremst virkelig vist meg hvor nyttig det er med to skjermer, og hvor spennende det er å teste nye OS, som Linux. Når juleferien setter inn skal jeg nok få skiftet fokus til blant annet å bruke systemet for å teste splitter nye SteamOS. Det ser jeg frem til.

HQ