Norsk
Blog
49,- for en mye bedre DualShock3

49,- for en mye bedre DualShock3

På lørdag klarte jeg ikke dy meg lenger. PS3 ble endelig innkjøp på Gamezone i Kristiansand. Og man kan si mye om spillbutikker, men Gamezone i Kristiansand er kos. De som jobber der er alltid i slaget og slår av en prat hvis man vil.

Etter jeg trakk kortet snakket jeg litt med de om PS3 og kontrollen. Jeg som har spilt "litt" PS3 fra før av, kom inn på det at jeg ikke likte triggerne R2 og L2 på den nye kontrollen. Jeg syns de er for glatte bla.

Og i det jeg sier det, kommer en av de ansatte med sånne fine "plastgreier" som du kan sette over triggerne for å gi bedre tak. 49,- sa han det kostet. Fant ut at jeg hadde råd til å satse 49,- for å forbedre min spillopplevelse og rotet litt i lommeboka og fant "en krølla femtilapp til å kjøpe hva jeg vil".

Senere på dagen prøvde jeg den nye maskinen min og kontrollen uten tilbehør. GTA IV var spillet. Syns spillet var like bra som jeg hadde spilt på 360 i leiren, men så var det disse triggerne da. De er ikke like gode som de på 360.

Så satt jeg på ekstrautstyret og spilte videre. For en forskjell sier jeg bare. Endelig føltes triggerne bra. Hvorfor ikke Sony gjorde triggerne slik fra begynnelsen kan man bare lure på. Kanskje de ville at små tredjepartsselskap skulle tjene litt penger på triggerekstrautstyr? Eller kanskje de ikke tenkte på det i det hele tatt?

Men uansett føles endelig DualShcok3 bra. Og alt som skulle til var to søte små plastgreier til 49,-.

HQ