Norsk
Blog
Jeg bøyer meg i støvet.. Jeg tok feil

Jeg bøyer meg i støvet.. Jeg tok feil

For en god stund siden, skrev jeg en blogg som het "Fornøyd med PS3? Njo.." I denne bloggen skrev jeg "Killzone2 spør du med håp i stemmen? Ser stilig ut, men kommer nok aldri til å leve opp til forventningene".

Og det har vært standarsvaret mitt uansett hvem som har spurt om hva som helst ang Killzone 2. Enten det var kompiser eller på et forum - tilogmed i PM's.

Killzone 2 - spillet som gikk fra å være spillet som var øverst på ønskelista mi for mange år siden etter en viss video, til å bli totalt ignorert av meg i lang tid, til å få høre av meg at det aldri kommer til å leve opp til hypen - er nå igjen blitt det spillet jeg venter mest på.

Etter å ha lest mange anmeldelser, previews, intervju, sett videoer og hørt på folks egne erfaringer, har jeg totalt byttet standpunkt i Killzone-saken.

Nå kan ikke lanseringsdatoen komme fort nok. Jeg er klar til å gå i krig mot Helghast. Jeg er klar til å spille det som mange mener blir årets spill.

Og for å slippe å bli "mobbet" når spillet kommer pga mitt tidligere ståsted, kommer jeg nå med unnskyldningen på forhånd:

Guerilla Games, kompiser, brukere på GR og Diskusjon.no:

Jeg bøyer meg i støvet.. Jeg tok feil.

HQ