Norsk
Blog
Opplev fallout på nytt

Opplev fallout på nytt

Først og fremst, ingen skrivefeil i tittelen. Tenker ikke på spillet Fallout, men på fallout i betydningen av radioaktivt støv som oppstår etter at et atomvåpen har eksplodert.

Etter jeg spilte Fallout 3 i jula i fjor, ble jeg litt facinert av atomvåpen og konsekvensene av det.

Og en dag var jeg inne på X6.no og der fant jeg en omtale av en serie ved navn "Jericho" som nettopp hadde kommet på dvd.

Dette var en serie som jeg totalt hadde oversett da den gikk på TV2 for noen år siden, antakelig pga den kolliderte med Prison Break.

Men ettersom jeg leste mer om denne serien, syns jeg det virket som en spennende serie.

Så da førte skjebenen meg til Youtube på jakt etter en trailer (se under). Og jeg ble solgt med engang.

Skjebenen førte meg så til Play.com der jeg bestilte sesong 1 og 2 for litt over 200,- til sammen.

Og tror dette er noe av det lureste jeg har brukt penger på på lenge.

Jeg ble hektet fra første episode, og måtte "bare se én til". Nyttet ikke å bare se én episode nei, som oftest ble det tre eller fire på rappen.

"Som sagt så er denne serien historien om småbylivet i Jericho etter atomkatastrofen. I pilotepisoden blir vi presentert for hovedpersonene og blir vitne sammen med dem til den ultimate skrekken, langt borte i horisonten får man plutselig øye på en soppsky. All kommunikasjon forsvinner og de er alle isolert. " - Tatt fra omtalen av "Jericho The First Season" på X6.no

Jericho er også noe så skjeldent som en serie med avslutning. Serien ble egentlig kansellert etter første sesong, men fansen klarte å få presset frem syv episoder til for å få en avslutning på serien.

Har du lyst til å oppleve en spennende serie, gå for Jericho. Anbefales på det sterkeste.

Traileren som overbeviste meg om et kjøp:
http://www.youtube.com/watch?v=MapXib82Mtc

HQ