Norsk
Blog
...jeg føler meg skitten...

...jeg føler meg skitten...

Som jeg har blogget tidligere, så er jeg hektet på Trophies. Og FIFA09. Så hva tror du skjedde her om dagen da FIFA09 fikk Trophies?

Jeg ble selvsagt overlykkelig (burde hatt mange "!" her, men det blir så uoversiktlig at jeg dropper det). Og gikk raskt igang med Trofesankingen.

Fikk Trofe for å slå et femstjernes lag med et ei-halvstjernes lag, vinne med en mann mindre på banen og selvsagt score på straffespark (lobb midt i mål).

Etter et par kamper hadde jeg sanket inn 15% av Trofeene. Men ville ikke gi meg ennå, så jeg sjekket Trofelisten og fant et Trofe som het "Judas".

"Judas" gikk ut på å slå favorittlaget sitt med rivalen. Hele verden stoppet opp noen få sekund for meg.

Ville virkelig min kjære PS3 at jeg skulle forræde favorittlaget mitt? Ville den virkelig at jeg skulle ta på meg feil drakt, gå ut på banen med hodet høyt hevet og spille mitt aller beste mot mitt eget lag? Ville den virkelig at jeg skulle bli en "Judas"?

Svaret var enkelt: Det ville den.

Fant ut at som en hardbarket Trofejeger, så måtte jeg bite tennene sammen og gjøre det som ble krevd av meg.

Laget i mitt hjerte er Manchester United. Rivalen, det måtte jo være Loserp..mente Liverpool. Så jeg startet kampen.

Fikk et relativt raskt mål signert Torres og la meg raskt bakpå. En et-måls seier fikk holde. Det var ikke noe krav at jeg måtte rundspille laget i mitt hjerte. Skal også innrømme at jeg likte å takle Nani bakfra med Gerrard slik at han fikk en tidlig dusj. Måtte jo hjelpe litt på saken.

Og kampen endte 1-0 til Loserpool,øhm, Liverpool, med Gerrard og Torres utvist. Men ikke noe Trofe.

Hmm.

Kanskje L'pool ikke var den største rivalen til mitt kjære Manchester United.
Forhørte meg litt rundt omkring og fant ut at det var Manchester City som var rivalen til Manchester United.

For meg, så er L'pool uten tvil en større rival. City klarer ikke vinne noe som helst (ikke at L'pool gjør det da), men er jo tross alt laget i samme byen.

Så igjen tok jeg på meg feil drakt. Det føltes like ille denne ganga. Brukte samme taktikk: Et raskt mål, legge seg bakpå og vente på sluttsignalet.

Da kampen endelig var over, kom det opp en liten beskjed oppi høyre hjørnet: "JUDAS".

På beskjeden var det nok bilde av et Trofe og litt tekst som forklarte at jeg hadde klart et Trofe. Det er jeg ikke sikker på.

Alt jeg så, var de harde bokstavene som til sammen ble "JUDAS".

"JUDAS". Som skjelte meg ut på sin hånlige måte. Som nå forteller hele verden at jeg sviktet laget mitt og tok på rivalens drakt. Og i tillegg førte rivalen til seier.

Var det virkelig verd det? Var det verd å ta på seg feil drakt kun for å få et Trofe? Som ikke engang var Gull eller Sølv. Den var Bronse.

Var det verd det?

Nei.

Og nå kan alle som sjekker Trofeene mine se Trofeet som heter "JUDAS" og se hva jeg har gjort.

Det er for sent å angre når gjort er gjort. Uansett...jeg føler meg skitten...

HQ