Norsk
Blog
Strifey's påskekonkurranse - konklusjon

Strifey's påskekonkurranse - konklusjon

Da var Strifey's påskekonkurranse over for i år, og jeg må si meg fornøyd med de fleste av svarene som kom inn.

Så gjelder det å kåre en vinner som får lov til å bruke tittelen "Mester av Strifey's påskekonkurranse '09" og som får en overraskelse i posten.

Får vel bare starte med løsningen.

Spill 1 verd 5 poeng:

Fest og moro på et slott. Slemme menn stopper festen. Samle venner. Skyte elg. Besøke kloster og besøke gravene til de du har drept. Drage. Gifte seg. Hevne seg på slemme menn. Fest igjen eller bli drept.

Denne trodde jeg skulle være vanskelig, men la vel inn for mange hints. Uansett "Adventures of Robin Hood" var det korrekte svaret på denne oppgaven. Denne oppgaven var verd 5 poeng og den dyktige som vant denne oppgaven var Soraki, som svarte 2 min før sleepy hollow.

Spill 2 verd 4 poeng:

Oppblåste hoder. Rotteskyting. Radioaktive folk. Spy overalt. Faks. "Monopolbrett".

At denne skulle være så vanskelig trodde jeg ikke. Veldig mange som kastet seg på trenden til JTB ved å svare Fallout 3. Noen gikk tilogmed så langt som å prøve å kalle oppgaven for feil, siden det er muldvarpskyting i Fallout 3, og ikke rotteskyting. Det er jeg klar over, men er fortsatt ikke Fallout 3 som er rett svar. Jeg kan ikke huske å ha truffet på en faks eller monopolbrett iløpet av mine 50 timer med dette spillet. Uansett, riktig svar var Theme Hospital. Ingen som svarte rett, så ingen som får poeng for denne - bortsett fra SmørBokk som brukte diagrammet og så at Fallout 3 ikke passet inn. Så for denne kommentaren her får SmørBokk 2 poeng.

Spill 3 verd 3 poeng:

Vann. Stort monster. Hvor er jeg? Sverd. Tilkalle ånder. Stemmer! Ballspill.

Denne var tydeligvis for lett. Final Fantasy X var det rette svaret her. Igjen er det Soraki som får poengene. 3 poeng til Soraki.

Spill 4 verd 2 poeng:

Horn = fy fy. Stort slott. Prinsesse. Skyggefolk. Vindmølle. Slem dronning.

Zelda var det noen som tippet på, men det stemmer ikke helt. Rett svar er ICO. Ifølge tidslinjen er Soraki først, men jeg så at han svarte Zelda først, noe han også innrømte senere. Derfor blir sleepy hollow vinneren av denne oppgaven. 2 poeng til sleepy hollow.

Spill 5 verd 1 poeng:

Hvor er søster? Fugl. Noter. Muldvarp. Slem heks. Bjørn.

Rett svar her er Banjo Kazooie, noe de fleste var enige i. Her var det SmørBokk som var først ute. 1 poeng til deg.

Så var det den gule linjen som var verd 5 poeng, og igjen var det Soraki som var først ute ifølge tidslinjen. Rett etter kom sleepy hollow med det rette svaret som var Black. Siden Soraki spør om hvilken gul linje etter dette innlegget, må sleepy hollow få æren av denne oppgaven. 5 poeng til sleepy hollow.

Så da må vi ha en liten opptelling:

Soraki: 8
sleepy hollow: 7
SmørBokk: 3

Gratulerer Soraki - du kan nå kalle deg "Mester av Strifey's påskekonkurranse '09" og forvente en liten premie i posten.

Og en liten beskjed til slutt:

Jeg trodde det kom klokkeslett når innleggene ble endret, noe det tydeligvis ikke skjedde. Derfor vet jeg ikke om noen andre svarte lenge før de som har fått poeng, som kanskje bare endret innleggene sine når de rette svarene dukket opp.

Men jeg tror at folk her er så reale at de sier ifra hvis de vet jeg har gjort noe feil i oppsummeringen.

Oppdatert 12/4-09 21.12:

Jeg har fått vite at sleepy hollow var først ute til å svare Adventures of Robin Hood på Spill 1. Og feil kan jeg ikke drive med, det blir feil, så derfor oppdateres tabellscoren.

sleepy hollow: 12
SmørBokk: 3
Soraki: 3

Har jo en liten case med at vinneren her ikke passer med vinneren på bildet, men leggere dere godviljen til så klarer dere fint å lese sleepy hollow der istedet for Soraki, slik at bildet forhåpentligvis er like morsomt fremdeles.

Gratulerer sleepy hallow - du kan nå kalle deg "Mester av Strifey's påskekonkurranse '09" og forvente en liten premie i posten.

HQ