Norsk
Blog
Anmeldelse av Pizza Original Milano

Anmeldelse av Pizza Original Milano

Her kommer en liten anmeldelse av pizzaen jeg spiste i går kveld. Anmeldelsen kan inneholde spoilers angående smak og tilberedningsmetoder, så anbefaler kun de som har smakt pizzaen å lese videre.

Navn: Pizza Originale Milano
Produsent: Stabburet
Produksjonsår: 2009 (håper jeg)
Type: Italiensk pizza med kjøttdeig, tomatsaus, ost og jalapenopepper
Tid: Ca 12 minutter midt i ovnen på 225*C
Alder: Passer for barn i alle aldre som har tenner

Ifølge reklamen til Pizza Originale Milano så er denne pizzaen bakt i steinovn, som selv i dag gir den beste smaken. Stemmer det at selv om vi har høyteknologiske komfyrer, så er det fortsatt steinovn som er best? Strifey gir deg svaret.

Hva kan man forvente når man kjøper en italiensk pizza? Jeg forventer i alle fall en sprø bunn, en fyldig og god tomatsaus, og få, men utvalgte indigrienser. Pizza Originale Milano treffer på alle punktene her. Tomatsausen smaker godt og ser rød ut, kjøttdeigen er perfekt krydret og jalapenoen setter en ekstra spiss på hele måltidet. Bunnen er, som det skal være når vi snakker om italiensk pizza, god og sprø. Det er tydelig at den er bakt med steinovn. Selv om pizzaen på ingen måte kan sammenlignes med hjemmelagde italienske pizzaer (bortsett fra bunnen), så er pizzaen full av gode referanser til det italienske kjøkken og du kommer garantert til å kose deg med smaken.

Sitatet "Det er ikke størrelsen som teller, men smaken" kommer virkelig til sin rett i dette tilfellet. Milano er nemlig ikke store greier. Den dekker så vidt en helt vanlig middagstallerken og er akkurat stor nok til å mette en vanlig gamer på tyve år. Heldigvis har produsenten tenkt fremover, og av den grunn, så lanseres også Milano i en to-pakning. Denne versjonen av produktet er tenkt for de som har gjester over til middag eller bare er litt sultne. Pluss for dette.

Milano kommer i en helt grei pappeske med bilde av pizzaen på, sammen med logoen og bilde av litt grønnsaker. Designet er enkelt og greit, og klarer å friste undertegnede til å smake. Boksen åpnes enkelt på den ene siden og pizzaen ligger innpakket i plast. På baksiden av esken er det en brukervennlig bruksanvisning som forklarer hvordan du skal gå frem for å oppnå best mulig resultat. Det eneste minuset på pakken kommer i bruksanvisningen. Det står ingen plass at plasten på pizzaen skal fjernes - kun at emballasjen skal fjernes, som lett kan tolkes som at kun pappen skal vekk - noe som kan føre til kjipe situasjoner for enkelte.

Det jeg liker best med Milano er følelsen jeg får når jeg sitter med et stykke i hånda og kjenner lukten av pizza strømme på. Det er en følelse som vanskelig kan la seg beskrive på papir og som må oppleves.

Alt i alt byr Pizza Originale Milano på mye kjent og lite nytt. Det merkes godt at frossenpizza er blitt hverdagsmat, da den ikke er like spennende som hjemmelaget. Vi har smakt det meste før, men hva gjør vel det når totalpakken man får er et smakfullt produkt som smaker like godt på en tirsdagsformiddag som fredagskveld. Pizzaen passer for alle, og er en god grunn for å unne seg litt ekstra en gang.

+Italiensk "feeling"
+Få indigrienser
+Tynn, sprø bunn
+Bra smak
+Stilig design på esken

-Litt liten
-Mangelfull bruksanvisning

8/10

HQ