Norsk
Blog
Takk for alt folkens

Takk for alt folkens

Jeg har hatt noen flotte måneder her på Gamereactor - en av Norges beste spillnettsider. Her har jeg fått mange nye venner, jeg har blitt holdt oppdatert på siste nytt innen spill og jeg har blitt flink til å skrive på nettet - du vett, det dere ungdom kaller å "blågge".

Denne måneden fikk jeg til og med en av mine blogger på trykk i månedens blogg i bladet du mest sannsynlig har liggende hjemme.

Det sies at de smarte gir seg på topp.

Så derfor burde jeg benytte denne bloggen til å takke for alt jeg har opplevd, og samtidig sette noen kritiske spørsmålstegn ved enkelte andre ting.

Hvor man skal begynne i en slik takketale er ingen lett oppgave å løse. Uansett hva du gjør, så er det noen som kommer til å være misfornøyd med hvor i rekkefølgen navnet deres kommer. Så derfor tror jeg rett og slett at jeg dropper å navngi noen som helst, og heller retter en generell takk til alle dere som har lest bloggene mine - og en spesiell takk til alle dere som gjentatte ganger har lagt igjen en søt liten kommentar.

Men en farvelblogg kan ikke bare være tårer, snørr og klemmer. Man må også nevne noe som kan hjelpe den andre parten med å vokse. Ingen er perfekte (bortsett fra ei veldig spesiell barista i Asker) og alle kan ha godt av noen råd. Så derfor føler jeg at jeg er en deltaker i noe stort, hvis jeg kan hjelpe til med å sørge for at denne siden vokser seg større:

Da jeg leste denne månedens blad, la jeg selvsagt merke til at Strifey endelig hadde fått noe på trykk. Jeg la også merke til en egen moteseksjon hvor man kunne lære å kle seg som Nathan Drake. Greit nok det, men hvor blir det av oppskriftene (les: "Strifey's kjøkken")? Når man først skal bli et lite livsstilmagasin, så er det obligatorisk med litt matstoff.

Nye fargekoder likte jeg svær godt. Gult er kult, men rosa er enda tøffere (Kirby ftw). Så i neste nummer, hvis/når prisguiden skal designes på nytt, tror jeg rosa er fargen som vil skape en rolig og avslappende atmosfære når man skal vurdere hva man skal bruke pengene på.

Og hvor har det blitt av den fine kalenderen der dere forteller hva som har skjedd denne måneden? Savnet den jeg. Mulig at det å skrive denne, vi kaller det "artikkel" for å gjøre den attraktiv, blir sett på som en drittjobb innad kontoret som ingen er villige til å gjøre nå som CarlT er borte-vekk. Men tror nesten jeg med sikkerhet kan si at Hvermansen her i brukermassen gledelig hadde tatt jobben for å få navnet sitt på trykk.

Det var det egentlig. Nå har jeg bidratt til noe i min tid her og gjort min plikt til å hjelpe GR til å bli bigger and better etter min tid her er omme. Så med disse ord løfter jeg hånda for å hilse farvel..

Men vent nå litt, er jeg på topp ennå?

Hmm...har hatt månedens leserbrev, blogg og..that's it. Ikke månedens anmeldelse eller bruker. Ergo er jeg ikke på topp ennå.

Så det ser ut som om dere er stuck med meg en liten stund til fremover.

HQ