Norsk
Blog
Hvordan spille barnespill - del 3

Hvordan spille barnespill - del 3

DEL 3/3:

Nå har jeg allerede hatt to undervisningsblogger, så jeg kan vel ikke slutte helt ennå. Får vel si noen velvalgte ord denne gangen også.

Å undervise er ikke bare bare. Jeg har aldri sett på meg selv som undervisningsmaterial. Men en kveld for noen dager siden gikk det opp et lys for meg. Eller ikke helt bokstavelig da. Lyset kom fra et telys, men jeg fikk allikevel en idé. En plan om å dele ut min kunnskap. Sørge for at generasjonene etter meg også får oppleve gleden som barnespill kan gi.

Ja, kjære elever. Det var sånn jeg kom på å dele ut litt kunnskap. Og se på oss nå. Nå står vi foran et vendepunkt i deres liv. Dette er siste undervisningsblogg fra Strifey, og snart er dere ferdige utlærte. Bare tanken på at hver og en av dere snart kan gå på den lokale spillsjappen, med eller uten en venn, og kjøpe barnespill med hodet høyt hevet, gir meg tårer i øyekroken og klump i halsen. For uansett hvor hyggelig redet deres er, så er det viktig at dere må ut å fly. Prøve vingene. Vise hva dere har lært.

Dere skal snart ut og oppdage verden. Se nye ting. Kjøpe deres første barnespill for egne penger. Snart vil dere vise verden at Strifey tilbyr den tyngden til hverdagslivet, som vanlig skole ikke er i nærheten av å klare. Jeg vet dere ikke vil skuffe meg.

Alt jeg ber om, er at dere husker deres læremester. Så om fem år, når dere skal gå til innkjøp av det nyeste Hannah Montana-spillet, sender en liten tanke til Strifey. Så har han noe å kose seg med på sine eldre dager. Men før vi kommer så langt, har vi noe nytt å gjennomgå.

Dagens tema er nok mange av dere nysgjerrige på. Sannheten er at det ikke er et spesielt tema for dagen. Vet at mange av dere er sjokkerte nå (du får lov til å lukke igjen munnen Faunvik). Men sannheten er at dere alt er ferdig utlærte.

Grunnen til at dette ikke kom frem i forrige blogg, er at man gjerne får litt høy selvtillit når man får vite at man er ferdig. Derfor skulle så mange som mulig av dere ut å prøve dere etter forrige blogg i den tro at dere IKKE var ferdig utlærte. Noe som ofte gir bedre resultater enn når man tror man er ferdig utlært.

Jeg er sikker på at de som prøvde seg, klarte seg storartet.

Vi står ved kanten av stupet. Kun én vei å gå. På tide å spre vingene deres. Ta sats. Og hopp i det.

Og hva enn dere gjør videre. Ikke se dere tilbake.

Class dismissed.

HQ