Norsk
Blog
Jeg ber om unnskyldning

Jeg ber om unnskyldning

Kjære John

Innerst inne vet jeg at man skal elske sine fiender. Jeg skal ærlig innrømme at jeg sliter litt der. Av og til tar følelsene overhånd. Det er ikke lett å kontrollere. Men jeg gjør mitt beste. Og derfor vil jeg gjerne be om unnskyldning for det jeg sa i går.

Jeg mente ikke det jeg sa. At du var sønn av en..ja, du vet. At jeg håper du skal brenne...der nede i kjelleren. Unnskyld for at jeg brukte så stygge ord. Det er egentlig ikke meg. Selvsagt er du ikke en slik sønn. Jeg håper heller ikke at du skal brenne. Det var et emosjonelt øyeblikk. Følelsene tok overhånd...

Hvis noen skjønner hva som kan skje i emosjonelle øyeblikk, så er det deg. Jeg husker godt hva du gikk gjennom i mai for to år siden. Jeg følte med deg. Selv om jeg flirte godt hver gang jeg snakket om det. Tenkte på det. Faktisk hele tiden. Jeg gikk rundt med et stort smil rundt kjeften i flere måneder. Og hver gang jeg traff på noen bekjente av deg, sørget jeg for å minne de på det du hadde gjennomgått.

Selv om jeg vet at jeg ikke burde kost meg på din bekostning...

Tilgi meg. Jeg visste ikke hva jeg sa. Hverken da eller nå.

Du er en kjernekar. Det er mulig at jeg er litt misunnelig på deg. At det er grunnen til at jeg overreagerte så kraftig.

Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg prøver å unnskylde meg. Jeg sa noe jeg ikke burde sagt. Noe som ingen burde fått slengt etter seg. Jeg fortjener ikke å bli tilgitt. Men jeg er nødt til å prøve. Kanskje du er større mann enn meg. Kanskje du klarer å se bakenfor det jeg sa. Fokusere på hvorfor jeg sa det jeg sa. Og på denne måten finne styrke til å tilgi meg.

Man lærer av sine feil. Det er noe jeg også vil prøve på. Muligens klarer jeg å vokse på denne erfaringen. Bli en bedre mann. Som på sikt gjør verden til en litt bedre plass å være.

I en perfekt verden skal ikke slikt forekomme. Men verden er ikke perfekt. Den har aldri vært det og kommer aldri til å bli det heller. Og da du scorte vinnermålet som sendte laget ditt fem poeng foran mitt lag på tabellen, var det som å få en bøtte kaldt vann nedover ryggen. Følelsene tok overhånd. Og for dette ber jeg om unnskyldning.

Men til syvende og sist, er det ikke slik du ønsker at alle supportere skal oppføre seg?

Mvh
en angrende Strifey

HQ