Norsk
Blog
10 gode grunner for å date min kompis

10 gode grunner for å date min kompis

De av dere som leser bloggen min på en regelmessig basis, har sikkert fått med seg bloggen min som het "10 enkle regler for å date min kompis" ( http://www.gamereactor.no/blog/Strife_Cloud/21675 ) . Her skulle jeg, Stifey Giftekniv, finne den perfekte frøkna for han ved å legge ut ti enkle regler.

Det virket som en enkel plan. Nå for tiden som internettdating har blitt sosialt godtatt, og nye barrierer brytes hver dag, tenkte jeg at noen interessante personer måtte vel ta kontakt. Henrik er jo et kupp (spesialtilbud til den som tar han med på date denne helga her - anyone interesserte?),

Dessverre kom det ikke alt for mange henvendelser. Så klart, noen kom, men ikke så alt for mange. Men ingen som virkelig passet for Henrik. Og siden han er en kompis, ønsker jeg han kun det (nest - er det slemt å ønske det beste selv?) beste.

Og jeg er ikke typen som gir opp. Så jeg prøver igjen. Denne gangen gjør vi det omvendt. I stedet for ti regler å følge for å date min kompis, er det nå ti GRUNNER for å date min kompis. Noen må vel bli overbevist denne gangen?

10 gode grunner for å date min kompis

1. Du er jente - han er gutt
Motsetninger tiltrekker hverandre. Enkelt og greit.

2. Han er Mr. Right Now
Gutten har ingen kjæreste for tiden, og du slipper dermed å måtte kjempe (alt for mye) for hans oppmerksomhet. Smil, si du liker MGS (bare lyv, se punkt 9) og si hei - følg oppskriften og han er din. Og hvem vet, etter du har bearbeidet han i et år eller tre, forvandles han kanskje fra Mr. Right Now til Mr. Right?

3. Han studerer - OG JOBBER
Hva er vel bedre enn en gutt som har planer for fremtiden og som tjener penger slik at han kan overraske deg med blomster, konfekt og Toad-tøfler?

4. Han er ikke soss
Så lenge han har en ren t-shirt, så er han fornøyd. Tøy til over 299,- er unødvendig. Med andre ord så trenger du bare å kjøpe noe tøy til han i julegave/bursdagsgave, så går resten av klesbudsjettet rett i din lomme..mener garderobe.

5. Han elsker å shotte
Du slipper å irritere deg over tomme ølflasker på stuebordet dagen derpå. Kun noen fine flasker og tomme shotteglass som står igjen. Dersom du ikke liker øl, er dette en ekstra pluss i margen.

6. Han kan lage mat
Tenk deg at du kommer sliten hjem fra skole/jobb/shoppetur, og middagen står klar på bordet. Hva mer kan du forvente? Dersom du i tillegg kan lage litt mat selv, kan du lære han å lage annet enn Grandiosa, Big One og "Big Grandiosa" (steker en Grandiosa og en Big One, legger oppå hverandre og spises som et smørbrød).

7. Han har Facebook og kamera
Med andre ord trenger du ikke ha med kamera på fest lenger for å dokumentere alt det gøye som skjer der, siden han tar hånd om dette feltet. Gled deg til å se bilder fra vorspiel, fest, nachspiel og dyrking av toalettskåla - samtidig som du vet at hele familien din også kan se de samme bildene.

8. Han er en mann av få ord
Du slipper å få mange "koz og klemz"-meldinger når du er på skolen, jobb og trøtt, og får heller meldinger som betyr noe - som for eksempel "når er det middag?" og "hva er det til middag?".

9. Du slipper å spille Metal Gear Solid
Gutten kan samtlige spill i serien utenat, forfra og bakfra. Så nå slipper du å spille spillene, og kan heller få med deg det viktige fra serien - historien. Han blir glad siden han får delt sin store lidenskap med deg, og du blir glad siden du slipper å spille spillet som har håpløse kameravinkler.

10. Du har lest 9 grunner til nå
Noe som MÅ bety at du er litt interessert, ellers hadde du stoppet for lenge siden. Bare innrømm det!

HQ