LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Kan du tenke deg noe værre?

      Kan du tenke deg noe værre?

      En verden uten alkohol. Kan du tenke deg noe så fantastisk? Ikke noe vold i byene i helga. Ingen fyllekjøring med traktor på bygdene. Ungdommen hadde sunget i kor og vært hjemme til innetider. Men hadde det egentlig vært så fantastisk som alle skal ha det til å virke?

      Først og fremst kunne vi sagt farvel til Frankrike. Uten vin å bruke alle drueklasene sine på, hadde froskespiserne gått konkurs. Eiffeltårnet hadde blitt solgt på tvangsauksjon og mest sannsynlig endt opp i lobbyen i Trumph-tower. Og ikke minst så hadde ikke det franske kjøkken vært noe kjøkken å snakke om, uten de gode vinsausene.

      I Norge hadde vi mistet en av våre kjæreste tradisjoner. Dere vet hvilken jeg snakker om. Selvsagt lutefisken. For uten aquavit, hvordan skulle vi da klart å svelge den skjelvende fiskebiten? Det hadde rett og slett ikke gått. Ingen mann med selvrespekt kunne tenkt seg å spise en fiskebit som minner om død og fordervelse, uten å få en shot i belønning etterpå.

      Danmark hadde falt fra hverandre i sømmene. Tenk å gå en hel arbeidsdag uten å kunne leske ganen med en kald øl. Det hadde de rett og slett ikke klart.

      Tyskerne hadde ikke hatt bruk for de svære kjøpesentene ved grensen. Uten mulighet til å kjøpe billig alkohol, hva skal man til Tyskland for å gjøre? Pølsene er ikke så gode... Og plutselig hadde Tyskland mistet sin største inntektskilde - alkoholtørste turister.

      Fotballen hadde blitt mye kjipere. Ingen kald CB å kose seg med når Start vinner over Enga. Enda kjipere tilhengere. Og ingen fotballpuber der man kan henge med gutta. Mens jentene måtte vinket farvel til mange venninnekvelder. Ostekveld uten vin, hadde vel pikene aldri joinet?

      Og all den gode maten vi importerer fra Mexico - borte vekk. Mexico - hva er det? Vi kan jo ikke importere fra land vi ikke har hørt om. Det er nemmelig slik at uten kaktusspriten hadde Mexico vært et totalt ukjent land i Sør-Amerika

      Captein Morgan hadde aldri fått foreviggjort fingertegnet med en rett langfinger og en bøyd pekefinger. Jack Daniels måtte funnet seg et annet yrke og vikingene hadde ikke kunne drikke seg til mot på mjød, slik at de kunne reist på tokt. Anthon Berg hadde ikke blitt synonymt med det beste fra to verdner. Unge menn med problemer måtte ha betalt dyre dommer til en psykolog, når de ikke hadde hatt bartendere å snakke med. Og Sørlandet hadde plutselig vært mest kjent for Dyreparken!...

      Men vi må ikke glemme at alkohol er årsaken - og løsningen - på mange av livets problemer:

      Søndagsmorgen, den man våkner opp med ligner ikke på den man la seg med kvelden før.
      Årsak: Ølbriller.
      Løsning: Skyld på ølbrillene.

      Fredagskveld, søte jenter man tabber seg ut foran når man skal sjekke de opp.
      Årsak: Fylla.
      Løsning: Fylla har skylda.

      En verden uten alkohol. Tenk så fantastisk. Eller kanskje ikke. Tenk så kjedelig. Så A4. Kan du tenke deg noe værre?

      Glem det - det var et alt for lett spørsmål. Svaret er jo opplagt.

      ...tørsten...

      HQ