Norsk
Blog
Hva skjer i kveld?

Hva skjer i kveld?

Da var det 31 januar igjen. 31 januar 2012. En av de mest spennende dagene i året. Samtidig en av de mest skuffende dagene i året.

Det er selvsagt Deadline Day jeg snakker om. Den siste dagen i det internasjonale overgangsvinduet. Dagen der managere i de største ligaene betaler gull (les 300-500 millioner) for gråstein (les Torres og Carrol), mens andre heller satser på antall (QPR handlet 13 spillere i forrige vindu, og har til nå skaffet seg ganske mange).

Men som Manchester United-fan går jeg nok en kjedelig kveld i vente - i alle fall når det gjelder kjøp. Sir Alex pleier ikke å kjøpe noen i januar. Men jeg går med et lite - et bitte lite - håp om en kreativ midtbanespiller (les Sneijder).

Ellers så er det bare å sette seg tilbake i sofaen, slå tven på TV2 Zebra og nyte spenningen. Og snart vil vi få svar på alle spørsmålene våre. Vil Tevez få spille noe det neste halve året? Vil den bråkete naboen svi av flere hundre millioner? Vil QPR skaffe seg tosifret antall spillere? Og klarer noen å åpne lommeboka til Wenger?

HQ