Norsk
Blog
Dagens nøtt: "Reality på GRTV Episode 1"

Dagens nøtt: "Reality på GRTV Episode 1"

Alt i denne historien er fiksjon og har ingen relevanse med virkeligheten. Takk til alle deltakere i historien for lån av navn.

Dagens nøtt - "Reality på GRTV Episode 1"

I et forsøk på å få flere brukere, lanserte Gamereactor TV en realityserie som de visste ville trekke besøkende til siden. Det var Kristians idé, og serien skulle bli utformet som en slags miksing av Paradise Hotel og Farmen.

Det skulle være fem deltakere - ikke mer og heller ikke mindre - og de skulle bli filmet 23 timer i døgnet mens de skulle prøve å fungere som naboer i et øde hytteområde i Setesdalsheia på Sørlandet. Det skulle være streng kleskode bestående av blant annet lusekofte. Av og til skulle det gjennomføres noen konkurranser, der en stakkars person må ta av seg lusekofta for godt, og vende nesen tilbake til sivilisasjonen.

Den store satsingen ble en stor suksess for Gamereactor, og samtlige brukere på siden meldte seg på. Dessverre var Kristian veldig bestemt på at det kun skulle være fem deltakere - ikke mer og heller ikke mindre - så de måtte velge. Noen (les Tommy Kvaernerud) hadde sendt en flott tegning med søknaden, mens andre (les Strifey) hadde oppkalt en matrett etter Kristian. Det var til og med én (les Kaze) som skrev et langt dikt på 2348 ord om hvordan Kristian var den beste redaktøren GR noen gang hadde hatt.

Det var vanskelig for Kristian å velge, så Bernt Erik foreslo å gjøre det enkelt og greit, og la de fem første søkerne få plassen. Etter mye om og men gikk Kristian med på dette.

Den første søkeren var Archana. Gira som vanlig, sendte hun søknaden kun 3 minutt etter at det gikk an å søke. Jonaskram kom rett etter, og klokket inn på 7 minutt og 37 sekunder. Ine var treg i forhold, og hennes mail var mottatt etter 11 minutt blankt. Kakashi sensei trengte tydeligvis litt lengre betenkningstid, for mailen hans kom ikke før etter 23 minutt og 48 sekund. Den tregeste av vinneren var Joelspeanut. Han brukte 37 minutt og 21 sekund. Det var godt ikke Kaze fikk vite det, for hadde han nøyd seg med kun 2278 ord og droppet det siste verset av diktet, hadde han blitt med, for han brukte kun 38 minutt og 2 sekund.

Etter langt om lenge, og lengre enn langt, så møttes de alle på Gardemoen. Alle fikk bind for øyene, og ble ført om bord på helikopteret. Stemmer, du leste riktig, helikopteret. Det var Bernt Erik som hadde kontaktet en fenrik fra Ørland Hovedflystasjon som skyldte han en tjeneste etter at Bernt Erik hadde anbefalt et spill til kona hans som virkelig hadde falt i smak.

Så der satt de alle mann og kvinner. De heldige utvalgte. Med bind for øyene og streng beskjed om å snakke litt sammen, slik at de kunne bli bedre kjent. Etter en drøy times tur i helikopteret, landet de på Neset Camping på Byglandsfjord, og ble fraktet videre derifra med hest og kjerre opp i heia.

Da de kom frem, fikk de lov til å fjerne øyebindet. De var langt inne i skogen. Omringet av høye trær og filmkameraer. Det var fem hytter på en lang rekke der, alle merket med et nummer. #1 var hytta lengst til venstre og #5 var hytta lengst til høyre.

Foran de sto Susanne Berget - kveldens programleder. Hun lyste opp iført tradisjonell stakk fra området. Og hun hadde en overraskelse på lur. Det var en hemmelig sjette deltaker med i konkurransen.

Dersom han/hun svarte riktig på et spørsmål, ville han/hun overta plassen til en av de utvalgte. Hun forklarte videre at alle de fem ulike deltakerne hadde forskjellig favorittspill, forskjellig livrett, skulle bo i forskjellig hytter og at samtlige hadde en hemmelig tatovering som var unik for den personen.

Hver av de fem deltakerne, skulle så si enkelte sannheter om seg selv eller de andre deltakerne som de lærte på flyet.

Jonaskram begynte: Jeg skal bo i den røde hytta.

Kakashi sensei fulgte opp med: Favorittspillet mitt er Final Fantasy VII.

Ine sa så: Joelspeanuts livrett er Palmekystpizza.

Archana prøvde å være lur og sa: Den grønne hytta ligger til venstre for den grå hytta! Noe som faktisk ble godkjent av programlederen.

Joelspeanut sa så: Og den personen som skal bo i det grønne huset elsker kyllingvinger.

Ine ble giret og ropte regelrett ut: Personen med en tatovering av Tommy fra Tommy & Tigeren som urinerer på Xbox 360-logoen, har Banjo Kazooie som sitt favorittspill!

Archana så på Ine og sa: Personen som skal bo i den gule hytta har en tatovering av Simba fra Løvenes Konge.

Jonaskram fulgte opp med: Personen som skal bo i hytte #3 elsker Big Grandiosa over alt på jord.

Ine så på Archana og sa: Archana skal bo i hytte #1.

Kakashi sensei smilte og sa: Personen som har tatovert teksten til Strifey-klassikeren Sov i ro nå vesle gamer, bor ved siden av personen som har Theme Hospital som favorittspill.

Ine fulgte opp med: Personen med Halo 2 som favorittspill skal bo ved siden av personen med Simba-tatoveringen.

Joelspeanut så trøtt ut og formulerte seg slik: Personen som har en rose-tatovering elsker også meierismør over alt på jord.

Archana ropte ut: Ine har tatovert GR-logoen!

Jonaskram hadde ikke et like spennende utsagt, men han sa: Archana skal bo i hytta ved siden av den blå hytta.

Kakashi sensei fikk æren av å avslutte, og avsluttet med: Personen med sangtekst-tatoveringen skal bo ved siden av personen som elsker lefse!

Suzanne Berget viste så frem en svær plakat der det sto:
Hyttefarger: Rød, blå, gul, grønn, grå
Favorittspill: Final Fantasy VII, Banjo Kazooie, Theme Hospital, Lemmings, Halo 2
Favorittrett: Lefse, Big Grandiosa, meierismør, myllingvinger, palmekystpizza
Hemmelig tatto: Sov i ro nå vesle gamer, Simba, Tommy som urinerer på 360-logo, rose, ufo
Hyttenavn: #1, #2, #3, #4, #5

Så spurte hun den hemmelige deltakeren - og publikum:
Jeg tror dere har nok opplysninger nå, så hvem har Lemmings som favorittspill?

HQ