Norsk
Blog
På mindre enn én måned...

På mindre enn én måned...

Hun var søt. Jeg var brisen. Sommer. Sol. CB. Og Sørland. En tragisk kjærlighetshistorie kort fortalt.

Jeg digget at vi fant tonen med engang. Jeg digget at hun krevde å betale for eplecideren sin selv første gang jeg møtte henne. Jeg digget enda mere at hun smilte lurt og kalte meg for tosk når jeg spanderte neste runde uten å si ifra til henne på forhånd.

Hun digget at jeg fulgte henne hjem første kvelden vi møttes. Hun digget at jeg tok et bilde av oss to til kontakten hennes på telefonen min. Hun digget enda mere at det ikke gjorde noe for meg å vente én uke fra første gang jeg traff henne til jeg traff henne igjen.

Jeg likte at hun deltok på Odderøya Live. Jeg likte glimtet i øynene hennes. Jeg likte at hun smilte så søtt. Jeg likte at hun studerer for å bli sykepleier. Jeg likte at hun likte at jeg fortalte henne hvor søt hun var.

Hun likte at jeg sang med på Backstreet Boys. Hun likte at jeg la genseren rundt henne når det ble kaldt på kvelden. Hun likte at jeg gikk tidlig fra jobb for å spise middag med henne. Hun likte at jeg overrasket henne med tulipaner. Hun likte at jeg likte at hun fortalte meg at jeg var himla skjønn.

Jeg likte ikke at hun allerede ønsker å presentere meg for foreldrene. Jeg likte ikke at hun allerede på død og liv skal legge meg til på Facebook. Jeg likte enda mindre at hun skal studere i en annen by til høsten.

Hun likte ikke at jeg er såpass avhengig av telefonen som jeg er. Hun likte ikke at jeg ikke kysset henne etter jeg fulgte henne hjem første kvelden jeg traff henne. Hun likte enda mindre at jeg må på businessreise på bursdagen hennes.

Jeg mislikte at jeg ikke fikk lov av henne å spleise Henrik med bestevenninna hennes. Jeg mislikte enda mer at hun er fryktelig dårlig til å svare på meldinger.

Hun mislikte at jeg ikke er så flink til å snakke seriøst om oss. Hun mislikte enda mer at jeg hadde skaffet oss billetter til konsert i Oslo uten å spørre henne først.

Jeg irriterte meg kraftig over henne i dag på grunn av alle disse småtingene.

Hun irriterte seg nok kraftig over meg også i dag på grunn av alle disse småtingene.

Jeg vet jeg vil treffe henne igjen!

Hun vil treffe meg igjen?..

HQ