Norsk
Blog
Verdens kjedeligste blogg

Verdens kjedeligste blogg

Skrevet av The Heretic den 24 november 2013 klokken 01:57

En blogg jeg skrev ble for litt siden stemplet av Subject 17 som Gamereactors kjedeligste blogg. Dette finner jeg meg ikke i. Jeg synes det er urettferdig at jeg, som brukte tiden min på å skrive en blogg om et tema som opptar meg så mye, skal bli undergravet og uforstått. Jeg kan ikke akseptere at den bloggen skal bli stemplet som den kjedeligste.

Derfor gjør jeg som enhver annen intellektuell verdensmester må gjøre - jeg må slå meg selv. Derfor skal jeg nå skrive verdens kjedeligste blogg, og den kommer her:

Min nyutsprugne fornemmelse for poteter (latin: solanum tuberosum) er ikke av den lille sorten. Jeg har stort sett siden fødselen hatt et relativt likegyldig forhold til poteter, men i det siste har jeg kommet inn i en intellektuell boble der jeg, ikke spiser poteter, men leker ved tanken på poteten som objekt. Som et objekt med et subjekt, en tankekraft, vilje og væren. For det er således slik at poteten er en organisme, noe man gjerne tar for gitt der den ligger, gyllen og deilig på den hvite tallerkenen.

Mange tenker at den store vide verdenen av poteter er ekstremt kjedelig. Det er den. Faktisk er den så kjedelig at potetdyrkere må lage morsomme navn for at den triste potethverdagen deres skal gå rundt. For å demonstrere hva jeg mener, skal jeg nå liste opp en rekke potetsorter som underbygger poenget:
- Blå Kongo
- Jøssing
- Snowden
- Innovator
- Superior
- Avalanche
- Up to date
- Désirée
- Russet Burbank
- Flava
- Pike
- Home Guard
- Megachip
- Santana
- Magnum Bonum
Dette er bare et kjærlig fåtall.

Jeg ser for meg at det må være jævla trist å være en potet. Det er det nærmeste man kommer av å være en stein, men samtidig være et levende objekt. Du er stygg på utsiden og du er stygg på innsiden. Jeg løy når jeg tidligere skrev at man er deilig som potet. Det er det man gjør til poteter. Lyver. Det er fordi de ikke fortjener noe annet.

Det eneste poteten er god til er å være alt. Å være en potet er litt som å være verdensmester i quiz. Du kan mye om alt, men er egentlig ikke dritgod i en spesiell ting. Slik som man kan være i skjakk, bedriftsøkonomi, statsrådgivning eller potetdyrking. Som potet kan man gratineres, moses, kokes, bakes, friteres, stekes, stues osv.. Under hver av disse finnes det uendelig mange løsningsforslag. Dessverre er man, som potet, best når man er seg selv minst mulig. Potetgullet er unektelig den beste formen for potet, men det er også da poteten bare er omtrent 50 % potet og 50 % digg.

Potato, potato. Samme hvordan du skriver det, like forbanna kjedelig er du uansett.

HQ