Norsk
Blog
Venom sier: GameReactor rører meg <3

Venom sier: GameReactor rører meg <3

Skrevet av Venom140 den 19 mai 2010 klokken 22:32

Jeg er rett og slett rørt av noen av dere brukere på Gamereactor.

At jeg byttet brukernavn som jeg har fått noen kommentarer på at jeg byttet. Noen mener at det er verre, og ingen mener at det er bedre. Det er veldig artig å ha fått noen kommentarer på at folk savner meg :P.

Jeg har veldig lyst til å vise noen av dem i denne bloggen mens jeg forteller dere hvorfor jeg liker det.

-----------------------------------
Alebre skrev:

Hva skjedde og hvor ble han av. Jeg som nettopp ble kjent med han det skjedde det at jeg skulle gå inn på mitt krypinn. Jeg gikk inn og så en fin kommentar.
I gjesteboka så skulle skrive noe tilbake til han og gjett hva som skjedde jo han hadde blitt sletta. Det var veldig leit synes jeg jeg har også sendt melding til han på nettby også har han lagt meg på nettby.

Back on track så hadde jeg sendt han meling og han har ikke svart så kan noen si meg hva har skjed selve bruker heter The Alexander så pleas hva har skjedd har han slutta eller lagd en ny bruker eller er han DØD ?? :-o så please har dere noe info om dette her i det hele tatt så skriv.

-------------------
Jeg syntes denne var rørende for at jeg hadde vært borte i kanskje 10 timer og ingen hadde egentlig brydd seg noe særlig, Jeg sendte en farvell melding til noen av dere, men jeg glemte mange...

Alebre har Dysleksi så ikke mobb han ! Han er en modig gutt som tør å skrive det han mener på den måten han vil. !

Takk Alebre sjekk ut profilen hannes her :
http://www.gamereactor.no/profil/alebre/

------------------------------

Her er den andre bloggen :)

Solx skrev (utales Soleks) skrev :

Noen som har merka at The Alexander har slutta?
Så det i går når jeg skulle inn på sida hans, at den var sletta... Så Hvor ble han av?

(Legg igjen svar)
Eks: Han flytta til USA :P

--------------
Jeg liker denne bloggen den ble slettet av moderatorene før mange rakk og kommentere :). Solx er en 16 år gammel gutt som lærte VELDIG fort å anmelde bra . Jeg ga han noen tips A to the H ga han tips Dead Gamer ga han tips ALLE ga han gode tips. Jeg er glad for at jeg leste denne bloggen for at den er liten men ganske kul.

Takk til Solx linken hannes er her les hannes siste anmeldelse kjempe bra :D :http://www.gamereactor.no/profil/Solx/

-----------------

Nå tenker du : Venom . Det er skikkelig Care hvordan du føler deg av alt dette.
Jeg vet en måte du kunne ha likt dette.
Tenk deg at det er deg som ble skrevet dette til hvordan ville du ha følt deg da. Jeg digger de her to bloggene men i dag fikk jeg et brev fra en person jeg ikke vil si navnet på. Om hvor jeg har forandret han på GameReactor.


--------------------
Her er brevet.
Trach Death (av eget ønske) sa :

Hei, og takk for vennskapet :D

Må bare gratulere med at du på så kort tid har oppnådd så mye på GR med den nye brukeren. Navnet kler deg fint!

Og så må jeg få takke. Du har inspirert meg til å bli en mer aktiv bruker. Før var jeg aldri aktiv, og jeg var bare innom for å sjekke om jeg hadde fått noen kommentarer i gjesteboka. Nå er det forandret. Du har på rekordtid blitt litt av en legende her på GR. The Alexander will live on... as Venom140! Blogger, anmeldelser, kommentarer og aktiv forum-deltagelse. Jeg må virkelig si at jeg er imponert! Du er virkelig et godt forbilde for meg og alle andre brukere her på GR med vett i skallen. :DTakk for at du hjalp meg innse at Gamereactor fotjener mer av tiden min! Takk for at du gjør det du gjør!

Så der har du det... jeg er en fan!
-------------
Aweee søteste brevet EVAR . Jeg liker å få sånn her brev. Brenner rett i hjertet mitt. :)
Takk til deg og jeg liker at du skrev så søtt til meg .

Her er linken til en av de tøffeste på gamereactor : http://www.gamereactor.no/profil/Track+Death/ Kommenter bloggene hannes og vær grei med gutten han går igjennom mye nå for tiden :)

Jeg sier ikke at alle burde skrive sånne her brev men jeg kan love dere at det er kos og få et sånn her brev. Om du har noe på hjertet så bare si det . Ingen her på GameReactor biter.
------------------------------

Som dere har lagt merke til på min gamle bruker, så har jeg prøvd å gjøre gamereactor til et bedre sted for mange av dere, og jeg liker at folk er takknemelig for det .

Q
- Hva syntes du om bloggene?
-Hva syntes du om brevet?
- Syntes dere at jeg har prøvd å gjøre gamereactor til et bedre sted?

----------
En spesiel takk til noen spesiele personer som holder til på denne nettsiden : http//www.gamereactor.no <-- her er de beste som finnes.

Please ikke klag på gramatikk feil for en gangs skyld.

Venom
bildet ble laget på paint på 1 min

HQ