Norsk
Blog
Jeg er en morder. Edderkopp morder

Jeg er en morder. Edderkopp morder

Skrevet av Venom140 den 21 juni 2010 klokken 19:49

Edderkopp frykt er veldig normalt i norge ... Jeg er en av de som har edderkopp frykt... Mørkeloft rom hjelper ikke. Heller ikke gammelt hus

Jeg hater edderkopper. De er stygg !

Jeg har fra jeg var liten vært redd for de små jævlene. Når jeg opplever en sterk edderkopp skrekk så foretrekker jeg å holde meg unna det stedet i noen dager. Problemet er at under 6 timer opplevde jeg skrekken mange ganger ... alt for mange ganger.

Først lå jeg på pspen å snakket med Brage(Track Death) og Martine (Bestevennine) mens jeg lå på sengen å snakket med dem (klokken var halv 2) så begynte jeg og halvsove, øyene lukket seg og jeg var på tur i drømmeland... Jeg merket at noe stort krabbet på høyrehånda mi... Jeg lukket opp øyene og så den største edderkoppen jeg noensinne har sett. Jeg kjente at jeg ble livredd og spratt opp i full fart.

Jeg gikk ned å hentet en spray til å drepe jævlene. Jeg sprutet den sprayen over hele rommet, jeg kan love deg at rommet stinket drit. Jeg gikk ned igjen og spurte om jeg kunne sove på sofaen og mamma sa selvfølgelig ja for at hun er også livredd for de små jævlene.( Værre en meg) Så jeg sovnet med engang jeg la hodet ned på puta. Jeg våknet sykt mange gang med at noe stort krabbet på meg og jeg skvatt vær eneste gang. Jeg så den aldri uten å sove men jeg hadde utsende dennes i hode.

Jeg våknet 7:30 (Jeg er enda på skole -.-) og ordnet meg til å fære på skolen ... Jeg sto å så ut fra veranda døra. Blikket mitt rettet seg ned og jeg så den lille driten fra det jeg trodde var drømmen min. Jeg hadde hatt en edderkopp på meg så mange gang at jeg ikke husker. Det eneste jeg husker er at jeg våknet vær gang i skrekk og ristet meg.

Edderkoppen ble drept av gift sprayen min

Sprayen holder de også vekk fra det området jeg har sprayet på i flere uker.
Dessuten tror jeg at jeg har drept minst 60 edderkopper med sprayen min.

Q
-Har du edderkopp skrekk?
-Fortell forholdet mellom deg og edderkoppen
-Liker du Anti edderkopp sprayer?

Venom

HQ