Norsk
Blog
Tilbake til livet og nylivet

Tilbake til livet og nylivet

Skrevet av Venom140 den 24 august 2010 klokken 22:16

Skole og sånt er begynt nå, og det er på tide og komme seg ut i livet igjen. Sløvet i nesten 2 måneder, og hjærnen er utkoblet. Hvordan blir skolen å gå

Jeg er jo flyttet til tromsø igjen, og nå har det jeg har gruet meg til skjedd. SKOLE. Jeg begynnte i en ny klasse igjen. 10D på Grønnåsen skole. Ikke den samme jeg gikk på før i tiden. Nå bor jeg en busstur unna alle mine gamle kompiser. (Inkludert CoolandCalm).

Første skoledag var egentlig helt ok utenom poenget med at jeg er HELT ny i klassen. Jeg ble hilst på og fikk møtt alle, men resten av dagen snakket jeg ikke med noen særlige resten av dagen. Jeg gruet meg til dag 2 fordi at jeg er ny og jeg trudde at jeg kanskje bare var en outsider. Det første friminuttet gikk helt ok uten at jeg sto helt alene. Helt til et kjent ansikt kom fram til meg. Ei jeg møtte på Tromsønatta (Konfermasjons greie). Så begynte vi å snakke litt mer. Men jeg ble rett og slett lei hun så når det ringte inn følte jeg en lettelse.

Etter storfriminuttet skulle vi gå en fottur opp på vardenfjellet, og rett før vi skulle gå så begynte en random dude som går tydligvis i klassn min å snakke med meg. Jeg bare snakket vidre med han så begynte jeg og henge med han og vennene hans hele fotturen opp. Når vi nådde opp møtte jeg en person som elsket Fallout 3 like mye som meg og jeg ble overasket. Vi snakket en stund om Fallout 3. På nedturen når vi skulle gå hjem snakket jeg med noen andre personer jeg bare tillfeldigvis begynte å snakke med. Vi snakket egentlig MW2 og BFBC2.

De neste dagene så begynte jeg å bli mer sosial med folk og de spurte om jeg kjente forskjellige folk fra Tromstun. Koselig å endelig få et sosialt liv igjen.

Litt dumt og bli hektet på det utrulig bra spillet StarCraft 2 når man egentlig skal fokusere på skole (Må balangsere det).

Q
- Har du vært ny på skoler før?
-Hvordan føltes det?
- Har du prøvd StarCraft 2?
-Hva syntes du om det?

May the Newcomer be with you

Venom

HQ