Norsk
Blog
Fifa 11 etter 32 timer

Fifa 11 etter 32 timer

Skrevet av Venom140 den 1 oktober 2010 klokken 20:29

Her har jeg tatt for meg det nye Fifa spillet fra EA Games(It`s in the game). Fifa 11. Jeg sto mellom dette og PES11, men jeg og en venn bestemte oss for FIFA. Klokken 10 den 30. september 2010 står jeg og han med hvert våres eksempel av dette kjente fotballspillet. Jeg skal gi dere mitt inntrykk av spillet.

Fifa 11, Fifa 10, Fifa 09 OSV. En lang serie som går over 12 år tilbake(?). Jeg prøvde Fifa 1998 for første gang i år 2000. Jeg ble forelsket. Men jeg kjøpte ingen Fifa før 2002, og det ble jeg skuffet over, og så 2 år senere kom det kjente 2004 som jeg ble imponert over. Hurra, men da kjøpte jeg ingen 05, eller 06 osv. Jeg fikk en ps3 Julen 2008, og fikk Fifa 09 hvor jeg ble kind of avhengi, men så kjøpte jeg Battlefield Bad Company og Fallout 3 som slo fotballen ut i Corner, men en intro igjen av spillet i fredrikstad fikk meg dilla, men så ble jeg avhengi av COD som slo fifa ut til innkast. Jeg hadde droppet 2010, men nå er FIFA tilbake i tankene mine.

Grunnen til at jeg droppet FIFA 10 var pga at jeg syntes det ble for likt 2009, men har spilt 2010 veldig mye.

Fifa 11 har forbedret alt fra 2010, det første som jeg møter er Kakà som var tidligere på AC Milan, men nå er han på Real Madrid. Du ser at Kakà er på vei inn i kampen. så ser du bare et hvit lys å der kommer Press Start. Du blir møtt av den gode gamle arenaen som i år styre du Kakà der, omså jeg byttet med engang til Lionel Messi. Det er bedre trening moduler, og jeg selv brukte veldig lang tid på å trene Frisparkene mine, med mur og angreps spillere. Det er også lagt inn en ny ting til Be a Pro. Det heter Be a Pro: Keeper, du får lettere sagt velge at du kan være den kjente keeperen, og stoppe masse mål, men jeg syntes denne modusen ble fort kjedelig.

Det er Tre Karriere moduser i det nye Fifa
-Be a Pro
-Manager Modus
-Playing Trainer.
Navnene sier alt, men nå er det en linje mellom de her. Be a pro er du en spiller og når du legg opp kan du bli en trener som spiller i kampene, og når du er ferdig med det kan du bli vår gode kjente manager. Men jeg har bare prøvd Manager og Be a pro på dette spillet.

Det er en ny Karriere oversikt, det er ikke lenger en tavle, men nå er det en Nettside til laget du spiller på hvor du kan sende MAIL til lag om at du vil kjøpe spillere, eller godta eller avslå spillersalg. Det er litt uvant om du har spilt de gamle spillene, men du kommer deg fort i det. Fifa 11 er også mer realistisk, for eksempel har en hver person en egen spillemåte, og det føles bedre animert ut, men omså dette spillet har så sykt mye bra så har det en ting jeg irritere meg over stadig, og det er grafikkbugs og avogtil smålag.

Men alt i alt er det jeg har opplevd av fifa en veldig bra opplevelse, og jeg anbefale dette spillet til alle og en hver som liker fotball.

Om jeg måtte gi dette en karakter så tidlig er dette en 9/10.

Vi snakkes nå skal jeg knuse Liverpool med Manchester City, og etter der knuse Real Madrid med Barcelona.

Venom

Lionel Messi <3

HQ