Norsk
Blog
For et år...

For et år...

Skrevet av Venom140 den 5 november 2010 klokken 23:33

Jeg vil snakke om året her som har vært i flere forbindelser. Det har skjedd mye inne i livet mitt dette siste året som blir kalt totusen og ti. Mye mer en hva noen kan forvente seg ...

I spillfronten har det kommet en god del spill som for eksempel Battlefield Bad Company 2, Heavy Rain, Alan Wake, Halo: Reach, og kanskje det mest etterlengtede spillet i verden... Starcraft 2 Wings of liberty. I dette året har jeg kapret mange av de kjente tittelene som for eksempel. Starcraft 2, Battlefield Bad Company 2, Red Dead Redemption, og Fallout New Vegas. Noen andre spill har jeg lånt som for eksempel Heavy Rain og Mafia 2. Dette har og blir et fantastisk spillår. Nå står Call of Duty Black ops og Assassins Creed Brotherhood, og Gran Turismo 5 igjen på den store listen.

Det har også kommet litt nytt innen musikken jeg hører på... Bandet Avenged Sevenfold har sluppet et nytt album som heter Nightmare, og nå kommer favorittbandet mitt med et nytt album, My Chemical Romance. Danger Days : The Life of the Fabulous Killjoys... og de har allerede sluppet et par sanger. NaNaNa(NaNaNaNa) og The only hope for me is you. De har også byttet still som jeg har VELDIG delte meninger om.

I filmverden har det også kommet noen gode filmer, Predators, Kick Ass, Avatar, og Inception. Uansett her i huset har jeg sett mer på serier som for eksempel Scrubs, og Seinfeld. Å av filmer så har det gått mange av de gamle filmene på min tv. We were Soldiers var den siste jeg så av filmer, og det var sist søndag. Jeg har også sett Doomsday fra 2008.

Ja, så kommer vi inn i livet mitt. Jeg har hatt to brukere på et år. Dere husker The Alexander også skiftet over til Venom140 Omså jeg ikke er så glad i 140 så er det lykketallet mitt, og jeg er villig til å hete Venom140 til jeg kanskje en dag blir moderator og gjøre en Ine Lofthus til Ine metode. Det store som har skjedd med meg i år er at jeg har flyttet litt mange ganger nå. Har gått på tre skolen på rundt et halvt år. Jeg har også bod i Fredrikstad som er verdens kjedeligste by ihvertfall borte med Gudeberg Skole. Nå bor jeg i Tromsø igjen og jeg skal holde det sånn i de neste årene. Og ingen flere skolebytting før videregående. Hurra. Jeg har også blitt en litt mer anmelder en blogger også i det siste.

Dette har vært på sin måte et tungt og langt år, men samtidig så syntes jeg at det har gått fort siden jeg kjørte fra Tromsø på en helglang tur ned til Fredrikstad. Jeg venter egentlig mest nå på 1.1.11 ... for da kan jeg legge dette tunge året bak meg.

Venom

Kos deg vidre i kveld

Et random bilde jeg lagde idag fordi jeg kjedet meg med Gimp.

HQ