Norsk
Blog
Jeg er tilbake, på en måte (listeblogg)

Jeg er tilbake, på en måte (listeblogg)

Skrevet av Venom140 den 16 mai 2011 klokken 11:43

Brukeren Venom140 fyller 1 år i dag!

Nye spillkjøp har det vært nok av i det siste, og jeg har brent mye penger mens Playstation Network var nede. Nå har det bare gått CoD på Playstationen min fordi jeg har savnet det... Som noen vet har jeg vært veldig lite på GameReactor, og det har vært få anmeldelser fra min side, samme med blogger, men det kan jeg ikke gjøre noe med. Fra 17 April til 2 Mai var jeg på østlandet og koset meg i godt vær, og jeg har selv en onkel som har masse spill og jeg lånte noen hos han. Dette blir en listeblogg.

Spill jeg har klart i det siste

F.E.A.R 2
Alma er tilbake, og nå er hun avhengig av en person. Deg! Jeg koset meg veldig med dette spillet, men selv om det heter Fear som betyr frykt så ble jeg ikke skremt i det hele tatt av dette spillet, men det var et sykt bra skytespill som de har blandet inn skrekk elementer for å gi deg en pause. Det er et sykt blodig spill, og folk blir revet i fillebiter rett framfor nesen din.
Anmeldelse kommer garantert!

Prince of Persia : The forgotten Sands
Nå finner vi historien mellom de to spillene som heter Prince of Persia : The sands of time og Warrior within, og nå er du i kongeriket som ledes av broren din. En feil avgjørelse ender med en splittet medaljong, som du har den ene halvdelen og broren din har den andre, og de to må legges sammen for å redde kongeriket fra en grusom skjebne. Dessverre blir broren din litt gal.
Anmeldelse kommer nok engang.

Dirt 2
Colin er en rally legende, og nå skal du gå inn i hans fotspor, eller du håper det. Du møter en god del superstjerner som jeg aldri har hørt om, men de klarte allikevel å lage et av de beste bilspillene jeg noen sine har spilt. God kjørefølelse, og utfordring, samtidig som du også får en god del forskjellige type løp. Jeg kan ikke vente til Dirt 3...
Anmeldelse kommer sannsynligvis !

Batman Arkham Asylum
Batman, The Dark Knight. Joker er nå fanget og sperret inne i Arkham Asylum, eller er han det. Han har en plan, og det innebærer å drepe masse uskyldige vakter, og forsøk på å drepe Batman. Du får møte mange kjente personer fra Batman universet, men den jeg fant ut var mest skummel var Scarecrow med hans mindf*ucking triks.
Anmeldelse kommer garantert !

Spill jeg har kjøpt i det siste

Mass Effect 2 (PS3)
Jeg sier bare Elkjøp og 99 kr. Sykt billig. Commander Shepard er tilbake, eller h*n er på sin første tur på Ps3. Nå skal du jobbe med Cerberus, som dessverre er misslikt av alle utenom menneskene fordi Cerberus jobber bare for menneskenes interesse, og nå har menneskenes kolonier begynt å forsvinne på noen sekund uten noen motstand.
Anmeldelse av 1eren først så 2eren !

Prince of Persia 3D Trilogy
Prinsen har hatt mange eventyr, og de beste finner vi på Ps2, men nå har de laget det i 3D og HD versjoner av spillene. Sands of Time, Warrior Within, og Two Thrones, og selv tror jeg at jeg liker de to første best, fordi jeg elsker hvordan de utbygget klatringen i SoT og combaten i WW mens Two Thrones ble litt av begge.
Samlet anmeldelse tenker jeg, skriv hva du syntes om den ideen.

InFamous
En stund sto jeg mellom valget Prototype og InFamous, men jeg kjøpte Prototype. Nå har jeg endelig kjøpt InFamous. Og jeg er ikke skuffet over Cole og hans super elektriske krefter, og et slags karmasystem som påvirker tydligvis slutten. Det har vært litt av de samme oppdragene til tider, men jeg elsker dette spillet og friheten.
Anmeldelse kommer når jeg er ferdig med dette på begge karmaene.

Heavy Rain
Quantom Dream sitt mesterverk av et spill. Det er noe av det mest unike og fantastiske jeg noen sine har spilt. Jeg lånte det engang men nå ligger det i hyllen min, og jeg skal spille det så snart jeg går lei av CoD. En historie om en mann som mister begge sønnene sine, ene blir drept i en ulykke, og den andre blir kidnappet. Hvor langt ville du ha gått for å redde noen du elsker?
Anmeldelsen er ute

Da har du sett de spillene jeg har kjøpt og kost meg med, mens PSN har vært nede. De beste var nok Batman, FEAR, og Dirt.

Nå venter jeg bare på
Skyrim
Orginal Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M
Literal Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=RMKJ9fDM2mo
og

Bioshock Infinite'
Orginal Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=1WDQ4FhslSk
Literal Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=LSCswCg-9gk

Venom

By the way. Har fått halsbetennelse, har du noen tips til meg om hvordan jeg skal dempe smerten?

(Random CoD BO bilde)

HQ