Norsk
Blog
Min opplevelse for Skyrim så langt

Min opplevelse for Skyrim så langt

Skrevet av Venom140 den 15 november 2011 klokken 00:07

Etter rundt fem års vente tid, fikk jeg endelig fingrene rundt det nyeste The Elder Scrolls Spill, nemlig Skyrim. Jeg har lenge skjønt at alt som Bethesda rører av Role Playing Games(RPG) blir til gull, og dette var intet mindre for meg.

Spillet utspiller seg 200 år etter The Elder Scrolls : Oblivion, og nå er bare "The Oblivion Crisis" en legende, og det er usikkert på om denne hendelsen er sant, dessverre har folket av Tamriel noe verre å tenke på nå, nemlig en krig som går av i landet Skyrim, og dessverre er dragene tilbake. Skyrim er en nordlig by som ligger opp i fjellene, på høy mark, og det er et vakkert nordisk landskap, med mye snø, og nordlys. Spillet Skyrim er basert på rasen "Nord" sin standard i levemåten, og for uansett rase du velger er du nødt til å tilpasse deg deres levemåte. Rasen "Nord" sin standard levemåte er enkelt og greit fra vikingtiden, med barbarer, skip, og selvfølgelig de klassiske vikinghjelmene.

Fra fakta til opplevelse, jeg har opplevd at Skyrim er et utrolig spill, og er allerede oppe i 40 timers gameplay og jeg har ikke kommet noe særlig langt i hoved oppdragene, og har bare gjort ferdig en "Guild" og det er ingen ringer enn The Dark Brotherhood. Jeg har faktisk gått rundt å sett på landskapet og på et vis er det delvis mye repetisjon, mens på andre fronter er det variabel. Jeg har også valgt rasen min som jeg lovet meg selv at jeg skulle bruke... Nemlig Dark Elf.
Levelmåleren min tikker opp mot 23 og jeg har allerede funnet ut hvordan jeg spiller spillet og hvordan 4 skills jeg bygger på.
- Restoration
- One hand våpen
- Sneak
- Og Smithing
Og jeg bruker oftest en kniv, et shortsword, eller et øks til våpenet i høyre hånden, og restoration magi i venstrehånden. Hva bruker du?

Q
- Hva syntes du om Skyrim
- Hva slags platform spiller du det på?
- Hva slags rase er du?
- Hva slags våpen bruke du?
- Noen typer magi du foretrekker?
- Hvor lenge har du spilt og hvordan level er du i?
Venom Dragonborn

HQ