Norsk
Blog
Trekker fram barndomsminner

Trekker fram barndomsminner

Skrevet av Venom140 den 27 juli 2012 klokken 01:52

Alle har barndomsminner, alt fra tiden man var ute å lekte med vennene sine, til man satt seg ned framfor konsollen og spilte sine utvalgte spill, jeg har fått tak i 2 av spillene fra barndommen min

Barn og barn, jeg var 9 år (2004) året jeg fikk en lillebror, og året jeg for første gang reiste sørover med faren min, og året jeg fant tak i det som ble å være noe av det beste jeg har spilt. Vi besøkte tanten min og min bestemor som døde året etter, og jeg satt meg ned framfor en PS2 tanta min hadde, og jeg fikk lov til å spille noen av de barnevennlige spillene hun hadde der, var mye å velge mellom, men et spill vekte øyene mine. Jeg kjente igjen 2 logoer, den ene var til noe som har vært innenfor barndommen min hele veien og den andre til et spill jeg har brukt tid på. Jeg så logoen Squaresoft (nå square enix), og Disney (før det ble crap) Jeg fant nemlig Kingdom Hearts.

Jeg satt spillet i konsollen og begynte å spille introen, ble fort kjent med en person som het Sora, og etter hvert så jeg andre personer som jeg kjenner igjen fra spillet jeg spilte på den tiden, nemlig Final Fantasy X og på den øya man starter på i Kingdom Hearts, jeg så Tidus, og Waka(ellernoesånt). Resten av personene ble jeg fort kjent med, Kari, Riku, osv. Jeg likte dette spillet veldig godt, og en dag etter jeg var reist nord igjen, jeg fikk post fra tanten min. Hun hadde kjøpt meg et sånt spill og sendt det til meg. Jeg ble overglad og satt i gang å spille det. Alle timene jeg brukte på det og historien var som gull. Et par år senere (2006) fant jeg ut av etterfølgeren av Kingdom Hearts var kommet, og ønsket meg det i jule gave, og fikk det, og nok en gang brukte jeg mange timer på dette spillet.

For 2 år siden solgte moren min den ene PS2en med de fleste spillene, blant annet Kingdom Heartsene, og Final Fantasy X, og nå de siste månedene har jeg vært på spor etter dette spillet, og endelig etter en stund fant jeg tak i en som eide dette spillet, og fikk kjøpt både eneren og toeren for 150kr og storkoser meg med de. Barndommen er på plass, og jeg skal etter hvert bestille Final Fantasy X fra www.play.com . Jeg må si, barndommen min er tilbake.

Q
- Hva spilte du når du var liten?
- Hvor gammel var du når du begynte å spille?
- Har du besøkt noen av barndoms spillene dine?
- Prøvde du noen gang Kingdom Hearts serien?

Takk for meg

Venom

Fint bilde jeg fant på Google, sikker på at vår kjære Tommy kunne ha tegnet det MYE bedre, men men

HQ