Norsk
Blog
Siste semester på skolen

Siste semester på skolen

Skrevet av Venom140 den 20 november 2012 klokken 13:36

Det går mange tanker på når man har forhåpentligvis det siste semesteret på skolen rett rundt hjørne og selv har jeg lagt en del tanker rundt det.

Etter 11 og et halvt år på skole så har jeg etter jul bare et semester igjen på skole siden jeg går yrkesfag. Det er spennende å skal ut i jobb, og jeg har fått mest sannsynlig en lærlingplass innen yrkesvalget jeg har valgt. Jeg går elektrofag om noen lurte. Jeg har vært ute på utplassering i 2 forskjellige elektrobedrifter og den ene var jeg tilsammen i 4 dager siden de trengte hjelp på et anlegg som måtte bli ferdig rimelig fort. Om noen har hørt om Tromsøs nye kjøpesenter så har jeg vært med å koble det elektriske der.

I den andre bedriften var jeg tilsammen i 3 uker der, og jeg har fått meg mange kompiser i den bedriften. Og skal innom å levere en søknad der også var det snakk om at jeg skal på intervju der også da.

Det er mange tanker rundt det med å skal ut av skolelivet og inn i arbeidslivet.
Jeg tenker blant annet " Blir jeg å klare dette livet nå?, Hvordan skal jeg ha energien til alt jeg driver på med om dagene utenom skole, og Hvor mye får jeg betalt".

Det er mye på toppen av hodet mitt, men jeg orker ikke å ta noe mer nå om hva jeg lurer på. Jeg gleder meg og jeg gruer meg fordi på skolen kan det være veldig slapt og man har mye energi til overs, men det er som oftest veldig kjedelig. På arbeidssiden så blir man veldig utmattet etter arbeid mens jeg får mye mer å styre med i de timene og det kan være mye mer moro en hva man får på skolen.


Jeg har ikke så mye mer å skrive når det kommer til dette.

Q
- Burde jeg glede meg til arbeidslivet?
- Hva syntes du er best, skole eller jobb?
- Burde jeg skrive en spillanmeldelse igjen snart?


Venom
May the power in gaming be with you

HQ