Norsk

Xbox 360 - problemenes konsoll

Skrevet av warwigan2 den 3 juli 2009 klokken 12:21

Da var det min tur til å få xboxen ødelagt. Jeg har fått e74 feilen, http://support.microsoft.com/kb/941377/nb-NO, noe som vil si at jeg må sende den på service. All hønnor til microsoft for at de gjør det så enkelt som mulig å få sendt den på service osv..

MEN! De har laget en konsoll som koster noen tusenlapper, og så er det feil på en stor del av konsollene. Enten "red ring of death", e74 feilen eller noe annet. De er utrolig irriterende at den må på service, og fra de mottar den går det 2-3 uker før du får den igjen. IRRITERENDE!

Så er det jo noen som er enda mer uheldige enn meg, som min venn Warwigan1 som fikk den tilbake fra service før den f***a seg opp igjen. (han skrev en blogg om det før jul..)

Håper VIRKELIG at microsoft retter sånne problemer før neste konsoll kommer, slik at man slipper så mye tull igjen. Er vel ikke sikkert at alle 369 eiere har tillit til microsoft etter en lang rekke problemer?

Jeg håper at dere som ikke har fått problemer med 360en enda ikke får det, men det er desverre ikke veldig sannsynlig. Håper Microsoft får ut fingeren til neste konsoll, for dette virker altfor amatørmessig!

HQ