Norsk

Life feed oppdatering, anmeldelser.

Skrevet av Xtord den 7 desember 2016 klokken 12:00

Dette er vel mer en oppdatering og artikkel en kanskje en Blogg.
SirGalahad vil gjerne at jeg får anmeldelsene min over hit siden jeg tross alt har over 30 stykekr på metacritic og steam.
Hvor av 8 av de er på konsoll, men 22 av de anmeldt på PC.
Så jeg siden jeg har vurdert , men har også fått en som vil ha de over , så tar jeg agnet og skal gi det er forsøk....
før jeg går videre vil jeg nevne at jeg er litt imot scoring systemet og liker mer kotaku sin, noe som kan jeg meg en store utfordring i forhold til de på steam.
Andre problemet mitt er at jeg kan ikke følge samme "format" som jeg gjør på steam og metacritic siden anmeldelsene her er rundt en halv siden.
Og da har jeg regnet ut på excel og ved å se hvor mye jeg skrivet på hver anmeldelse at jeg har:
rundt 14 middels lang anmelder som kanskje må forlenges, som derfor blir middels vanskelig og få over.
Jeg har bare 2 ,lang anmeldelser så burde gå greit, tar jo litt tid å få oversett, men dem er satt opp på en møte som gjør at selv om de er lange så er de er teorien kanskje også lettest å få over.
Derimot de gjenværende 14 er ganske kort og blir deretter å mer vanskelig. Får de som har litt tips på hva jeg kan gjøre å kanskje burde sett som utgangspunkt både i lengde ,men også i forlengelse av anmeldelsene kan sende meg en PM evnt bare gå in på steam profilen min og der ser du tross alt 22 av de 30.
Så får vi se, jeg er kanskje mer interessert i snakke spill disse dagene enn å spille selv om jeg nesten fullførte smg i går. Nok om det , dette er vel får å hjelpe folk som er interessert i lese , enn at jeg gjør det for min egen skyld.
Så kanskje, ble den bloggen/artikkelen litt unødvendig, men samtidig for de som bryr seg så og jeg virkelig setter meg inne i dette så kan det komme relativt mange anmeldelser innen en korttid. Nå har jeg ikke hlet bestemt enda om jeg gjør og hvordan jeg gjør det. Og om mini reviewes i det hele tatt kan gå på en par av de eller om jeg bør i hvertfall sikte meg mot en side på hver anmeldelse... hadde sikkert klart det, men vil være veldig vrient og vanskelig å få til og ikke minst et tid slurk. Siste er at målet mitt med å få fullført 300 spill innen nytt års aften er bare å glemme, men dog det er off topic.

HQ