Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook

3 av mine problem.

Skrevet av zelda7 den 20 november 2008 klokken 01:29

It's blogg time, baby. Er litt lenge siden jeg har skrevet noe nå. Tenkte jeg skulle skrive litt om mine "gigantiske" problemer foreløbig. Du trenger ikke å lese dem, siden de sikkert ikke interesserer deg, men jeg må bare legge ut noe her.

1.
Hva er poenget med at jenter jeg liker bestandig er så korka i hodet? Jeg mener ikke at de er dumme eller noe sånt, men de har på en måte varierende personlighet fra dag til dag. Jenta jeg kinda likte for en stund siden, var typisk sånn. Den ene dagen virka hun interressert og var ikke noe særlig merkelig, men den neste er hun helt wierd, og ignorerer meg faktisk.

Etter deg jeg har skjønt nå, så er det komplett umulig å skjønne hva ei jente egentlig vil. Hun kan godt tørrknulle deg i baksete på en bil, men hun trenger ikke å snakke med deg ever again for det.

Jeg sverger, neste gang skal jeg gå etter den dummeste, blondeste jenta jeg finner.

2.
Karakterene mine i matte går til helvette. Jeg hadde en sterk 4, låg an til 5, i fjor. Men nå har jeg fått 3- på hver prøve, og det irriterer meg noe så sinnsykt. Jeg har aldri plagdes med Matte før, men når det kommer til ligninger, går alt helt Hitler. Jeg takler det bare ikke... I'm so screwed.

3.
Verdal er den største taperplassen, i hele verden, hvor alle kjenner alle, og rykter varer i 3 år. Og du må ikke engang prøve å tenke på å prøve å bli sosialt akseptert etter det. Du er fucked, alle vet det, du er en avdanka taper uansett hva du gjør fra nå av. Dum deg ut en gang, og du ender opp med at halve skola hater deg.

Igjenn kan jeg ta opp at det dreier seg om forskjellige klasseinndelinger. Jenter med ett tonn sminke øverst, så kommer fotballduder, helt ned til nerder.

Dette er ett spørmål for deg:
Hvorfor holder alltid pene jenter, og stygge jenter seg fordelt?

Det er bestandig pene Jenter som menger seg med pene Jenter. Og de mindre pene jentene menger seg med de mindre pene jentene.

Jeg mener; hvordan velger jentene vennene sine? By looks?

BETA +