Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook

Fettsekker

Skrevet av zelda7 den 20 april 2009 klokken 18:52

Jeg har fått intrykk av at verden ikke eier fornuft. Jeg mener; for tynn er for dårlig, for feit er for dårlig. Alt handler om å holde seg sunn, sånn sett. Men når det kommer til kvinnelige bryster, skal alt være så skutt oppi været gigantisk. Det populære skjønnhetsidealet som er lagt opp for kvinner er det av å ha pupper større enn seg selv.

Dette skjønnhetsidealet oppsto i Amerika, der det også er flest folk som tar operasjoner for å forstørre brystene sine. Det idealet har påvirket hele verden. Det gir stor mening, siden nesten hele verden holder på å bli amerikanisert. Å operere på seg silikon, ser stygt ut og kjennes stygt ut. (Vi har en person i Verdal også... Hun er stolt...) Operasjonen etterlater stygge arr, brystene blir veldig usymmetriske, og man kan se silikonen gjennom huden.

Problemet med silikonoperasjoner, er at jo flere skaffer det, jo mer populært blir det, jo mer skaffer seg det. Folk med silikonpupper bidrar til at andre folk skaffer seg det. Trenden utvikler seg, og etter ett par århundre, makter ikke kvinner å bevege seg...
Må også se for meg at det er tungt for ryggen (?).

For meg ligner disse puppene på store klumper med fett, og er høyst uattraktive. Jeg finner "D" -cup og alt over, kvalmt. Skjønner det ikke helt selv, men jeg har en mistanke, av å ha vokst opp med at alle medier skal spraye store pupper overalt, og derav ha funnet noe jeg ser mindre, mer attraktivt. Nemlig, småe pupper. Har selv hatt flere diskusjoner med en kompis om "A" eller "B", er best... Jeg stiller meg derav på "A" siden. Der er jeg mest sannsynlig en av de få.

Jeg har da gjort min egen lille mening av at Jenter ikke bør jakte etter et sånt skjønnhetsideal! Det er smak og behag selvsagt, men hvis det er noen som ikke liker brystene sine fordi de er små, synes jeg du bør legge om tankegangen din. For store pupper er stygge. Bare tenk på hvordan de begynner å henge når du blir eldre :?

PS: Hvis noen jakter etter et ideal som involverer småe pupper, er jeg fortsatt imot operasjon!

Hvis noen av dere der har inntrykket "Jo større, jo bedre", vil jeg at dere skal puste godt inn, og tenke; er det slike patteballonger, vi vil neste generasjon skal ha?

BETA +