Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook

League Of Legends BS

Skrevet av zelda7 den 8 februar 2012 klokken 00:37

Denne bloggen handler om alle i League Of Legends samfunnet som er resultatet av vannmelonsamleie. (Nei, ikke QQ feeders, and everything is OP.) Det er bare en logisk tick i hjernen min som kontradikterer alle som spiller MOBA.

"OMG feeder, L2P noobs"
"/all My bot-lane is fed, GG"
"/all OMG fed Ezreal, my team sucks"
Er bare noen få eksempel på det forvirra massehysteriet som foregår. Ja, det er ikke høyst uvanlig at man skylder på lagkameratene sine fordi at man taper i et online-spill, men jeg er inneforstått med at problemet med samfunnet er verre enn CoD-QQ-factory.

For det første finner jeg meg selv i en posisjon der jeg ikke lenger har lyst til å vinne, fordi jeg vil at lagkameraten min bare skal dø. Jeg finner at jeg ikke lenger vil gjøre det som er viktigst for laget, og vil bare sitte der å se på at han prøver.

F.eks om jeg møter på en sånn klovn, er jeg som oftest i queue med 2-4 i party. Da ender vi opp med å la ham dø i team-fights å fortsette resten selv, fordi det er åpenbart at han ikke vil bidra til laget, han vil bare at laget skal bidra til ham.

Slike handlinger som han da provoserer vil da bli kontraproduktivt i forhold til det han vil, og føre til et tap. Om du spiller et MOBA-spill selv, og ser at noen sliter, vil jeg da oppfordre deg til å være behjelpelig, hvis det da er det å vinne som er formålet. Å påberope seg som den beste i et lagspill ved å rakke ned på andre, kan funke i FPS non-clan matches siden ingen bryr seg, men på et MOBA-spill skader det. Hardt.

Det er heller ikke bare konsekvensene av denne hetsingen som gir meg intens hjernebark-kløe, men selve naturen av den.
"/all Our Teemo is so bad, I wish he would uninstall. OMG 0/4 feeder."
Om du noen gang har gjort en lignende kommentar, så fatter du ikke det enkleste fundamentet ved MOBA. Det er 5 mennesker mot 5 mennesker, og målet med LOL, HoN og DOTA er nettopp å få motstanderen til å feede. Den med mest gull, har mest fordeler, har overtaket. Så om noen feeder betyr det ikke at de suger, men at det andre laget har oppnådd målet sitt. Det andre laget er rett og slett BRA. Ja, jeg innrømmer det, taper jeg i LoL så er det ikke fordi lagkameratene mine suger, ikke fordi de lucker konstant i løpet av en time, men fordi de har utsmartet ditt lag.

DET ER DERFOR KLØEN GÅR OVER I ADHD-MODUS når motstanderne svarer noe sånt som:
"/all Yeah, your teemo sucks dude"
Det er her en forkastelig strategi kommer inn i bildet. Å mate en motstanders retardasjon for å skape dårlig samarbeid. Det funker, og man tar det innover seg. Jo vist kan man feie slikt av, men etter å ha spilt rundt 700 games, merker jeg jo hvor slitsomt det etter hvert blir.

Med en slik playerbase har jeg vansker med å forstå hvordan man finner energien til å spille dette spillet uten at man har venner som spiller det. Hvordan er det mulig at personer som fortsatt er uskyldig når det gjelder MOBA-sjangeren, greier å komme inn i det, når det finnes så mye ugjestmildhet?

Uansett skal jeg ta meg en bolle, og fortsette å trykke på report, med det lille glimret av seier jeg føler når jeg gjør noe så ubetydelig.

BETA +