Norsk

The Old Republic Konto trøbbel

  • Innsendt av: Robbie

Hei !

Kontoen min har blitt låst pga feil svar på ett sikkerhetspørsmål som jeg ikke engang svarte feil på siden jeg skriver dem alltid ned. Det er ingen muligheter for å få svar på mail og det er uaktuelt å ringe bort til statene som kommer til å koste like mye som spillet. Jeg sitter her med ett ubrukelig spill og 2 måneder pre-paid card CDON vil ikke ta tilbake spillet siden serial nummeret er brukt. Har prøvd å ta kontakt med EA Norge uten noe hell. Bioware kundestøtte på telefon i Usa er tydligvis ikke å få tak i i følge mange på formunene. Har dere noen bra tips ?? Løser dere dette skal jeg lage tre skulpturer av dere og tilbe dere hver dag samt ofre ei geit i garasjen for dere suksess og fremtid :D

Svar

Det ser nok ut som om du er nødt til å bite det sure eplet og ta kontakt en gang til, for ifølge deres nettsteder er det eneste måten å få tilsendt et nytt sikkerhetsspørsmål.

Av erfaring vil jeg dog anbefale å kjøre all kontakt på mail, slik at du loggført all samtalehistorikken. Du kan bruke denne mailen for å kontakte dem:

[email protected]

Still et spørsmål til redaksjonen

Brev