Norsk

Heteste 2012 - Tales of Graces f?

  • Innsendt av: SG Ghaz

Heisann.
Bladde akkuratt igjennom Februar nummeret deres, hvor jeg var spesielt interessert i listen over de 20 heteste spillene i 2012. Mye bra, det er det ikke noe tvil om, spesielt ser jeg fram til BioShock Infinite, og Borderlands 2 ser strålende ut. Allikevel er jeg litt skuffet over mangelen på Japanske rollespill på lista. Greit nok, det er en stund siden sjangeren var på sitt mest populære, men det er ennå noe å glede seg til.
Spesielt vil jeg trekke frem Tales of Graces f til PS3. To uker før launch gjør det veldig bra i USA og Canada, hvor det ligger kanskje noe overraskende veldig høyt på lister over mest forhåndsbestilte spill. I USA er det pr dags dato(02.03.) det nest mest forhåndsbestilte spillet for PS3, mens i Canada er det nr.1 i samme kategori.

Europas tur kommer ikke før i sommer, men det er grunn til å tro at det blir ett gledelig gjensyn med serien, både med tanke på seriens tidligere innslag i vesten, men også på spillets gode anmeldelser ifra Japan(37/40 fra Famitsu). RPG fans bør med andre ord kjenne sin besøkelsestid, uansett om man har spilt ett Tales spill før, eller om man aldri har hørt om serien før i 2012.

Svar

Det er mange sjangre og hete titler å ta hensyn til når man skal lage slike lister, og dessverre er det alltid noen som faller ut. I tillegg har alle vi i redaksjonen sett oss ut noen favoritter som vi kjemper med nebb og klør for å få med på lista.

2012 ser meget lovende ut for JRPG, og personlig har jeg flere av 2012-lanseringene på min toppliste. Vi har allerede fått servert sterke titler som Final Fantasy XIII-2 og The Last Story, og forhåpentligvis får vi også se titler som Tokitowa og Tales of Graces i Vesten i løpet av 2012 også. Det eminente Ni no Kuni må vi dessverre vente med til 2013, men er definitivt en tittel som er verdt å sjekke ut for RPG-fans.

Still et spørsmål til redaksjonen

Brev