Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

Luminosity tok seieren under CWL Anaheim

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fire spillerne Josiah "Slacked" Berry, Sam "Octane" Larew, Nicholas "Classic" DiCostanzo og Renato "Saints" Forza utgjør Call of Duty-laget til esportorganisasjonen Luminosity, og for første gang kunne de innkassere seieren i turneringen som kan kalles et verdensmesterskap i spillet.

Luminosity fikk en god start med seier over OpTic Gaming i den første kampen i vinnernes runde, og deretter kjørte de over store navn som Evil Geniuses og Epsilon Esports. I selve finalen var det europeiske Splyce som befant seg på den andre siden av kartet.

Splyce åpnet best med å vinne en ekstremt jevn runde med Scorch Hardpoint, og stillingen 250-249 taler for seg. Deretter slo Luminosity tilbake i Crusher Search & Destroy (6-4) og Throwback Uplink (11-5).

Det ble fryktelig spennende i den fjerde kampen, som ble spilt i Retaliation Hardpoint. Der tok Luminosity seieren med ganske liten margin, nærmere bestemt 250-245. Sam "Octane" Larew vant tittelen MVP (mest verdifulle spiller), og hadde en imponerende k/d-statistikk på tvers av modusene.

Call of Duty: Infinite Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...



Loading next content