Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Razer Tarantula

Fett tastatur til gameren!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg har opp igjennom mitt årelange gamingliv spilt på mange tastatur og jeg har flere ganger undret meg over hvorfor det er så stor forskjell på de selv om målet er det samme - gi deg bevegelser i spill og når du skriver bibelske avhandlinger. Forskjellene kan være enorme og mange produsenter har til tider bommet kraftig både på design og bruksområde.

HQ

At Razer er flinke til å produsere gamingprodukter er det ingen tvil om og i den senere tiden har vi i Gamereactor fått testet både Razer Deathadder-musen samt Mantis-musmatten fra samme selskap. Begge produktene er av ypperste klasse og kan uten tvil anbefales.

Nå har vi kommet frem til Razer Tarantula - tastaturet som skal gi oss gamere enda større overtak ovenfor våre fiender. Med svart utseende og pulserende blått lys, ser dette ut til å bli en fet opplevelse. Med plass til webkamera eller et tastaturlys i Battle dock hullet, gir dette oss en følelse at Razer har tenkt på alt. I tillegg følger det med ti knapper som kan byttes ut og her finner du knapper for chatting, for pistol, håndgranater m.m. og dette kommer veldig godt med når du spiller, for da kan du selv sette opp tastene slik du ønsker.

Razer har også sørget for at tastaturet har de vanlige multimediaknappene for å styre volum, neste låt også videre. I tillegg finnes det en zoom-funksjon, to USB 2.0 porter og tilkobling av headsett. Dette er perfekt dersom du har muser, joysticker eller andre ting som krever USB, for da slipper du enten å finne disse bak PC'en.

Det som overrasket meg mest, var at jeg faktisk kunne trykke ned 10 taster og alle ble registrert. Razer Tarantula er det eneste tastaturet jeg har testet som har klart denne egenskapen og som beviser følsomheten i tastaturet. De lover ingen forsinkelse i trykkingen og dette har de klart mesterlig.

Dette er en annonse:

Designet av tastaturet er også veldig bra, selv om man det er litt høyt og gir en liten tretthet i håndleddet etter flere timers bruk, så er dette et av de flateste tastaturene jeg har testet ut. Knappene sitter der hvor de skal og med pulserende blå taster gir det oss nettopp det vi er på utkikk etter når vi skal kjøpe oss et nytt tastatur. Til en pris på ca. 800,- er dette et kjøp som kan forsvares med godt design og mange brukerområder samt passer perfekt til spilling av både actionspekkede spill så vel som saktegående strategiske spill.

Mer info om produktet finner du inn her

Razer TarantulaRazer Tarantula
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Utbyttbare knapper og smidig profilhåndtering.
-
Tradisjonelt utseende for å være Razer, litt dyrt.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster



Loading next content