Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Razer Krait

Musen for alle som elsker strategi og online rollespill!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Å teste muser er en artig opplevelse. Ikke minst fordi det finnes så mange av de og at nøyaktigheten varrierer en god del. Men når det kommer til Razer sine muser, har de alltid hatt en god kvalitet så lenge jeg kan huske. Ikke bare er musene til Razer funksjonable, men de oser av kvalitet som gir konkurrentene mang en utfordring for å gjøre noe bedre.

HQ

I dag skal vi se på en liten, "søt" mus med fete egenskaper, spesielt hvis du liker RTS og MMORPG-spilling. For det som er forskjellen på denne musen og mange andre er at denne kun har tre knapper inkludert musehjulet. Derfor egner denne musen seg ikke til f.eks. FPS-spill hvor man nesten er avhengig av å ha snarveisknapper for å skifte våpen eller lignendne. Selvsagt kan du bruke denne musen i FPS-spill, men da må du med en gang gjøre deg klar til å legge labbene på snarveisknappene på tastaturet.

Det første som møtte meg da jeg åpnet esken til musen var en liten, men lekker mus. Ikke bare er materialet som musen er laget av glatt, men designet er perfekt for min hånd (som er rundt normalen). På sidene finner du den kjente stripen som lyser og på Razer Krait er alt i oransje. På undersiden finner du tre teflonskiver som gjør at musen glir som en drøm på de forskjellige underlagene jeg prøvde den på. Den fungerte til og med på mitt noe rue arbeidsbord uten å nevnverdig å miste nøyaktigheten og det imponerte meg godt. For noen av musene jeg har testet i det siste har tapt seg en del på arbeidsbordunderlaget mitt som er i hobbyplank. I tillegg er ledningen lang som i mine øyne er positivt.

Som vanlig følger det med en CD med programvare og i dette programmet kan du uten problemer stille inn musen til ønsket sensitivitet m.m. Dette fungerer perfekt og jeg som er vant med stor fart kjører selvsagt musen i maks speed som er 1600 dpi. Testingen har for det meste gått på spilling av World in Conflict og til dette formålet fungerer Razer Krait optimalt og jeg trenger ikke å være redd for å trykke feil eller å måtte bryte musen på plass. Den er så nøyaktig som jeg ønsker og utfører de ordrer jeg gir den uten så mye som å krumme på ledningen. En annen interessant ting som må nevnes er at den fungerer selv om du løfter den 1cm opp i luften og det kaller vi "on the fly"!

Det er ikke mye negativt å si om denne musen, bare at den er litt liten i størrelse. Hvis du har unormale store hender så kan det tenkes at du ikke vil synes noe om denne musen fra Razer, men ligger labbene dine i den normale skalaen, ja så er denne optimal. En annen ting jeg som FPS-elsker savnet var flere knapper, men som produsenten selv sier "optimized for real time strategy og MMO gamers" og da trenger man vel ikke flere knapper eller gjør man vel...?

Dette er en annonse:

Alt i alt er dette en mus jeg uten å blunke kan anbefale. Den er liten og sexy, lyser varm oransje, supernøyaktig og gir deg det du måtte begjære - så hva mer enn det kan vi ønske oss?

Ønsker du mer teknisk info om musen, så finner du det på produsentens hjemmeside

Hvis du nå føler deg fristet til å kjøpe musen, så kan du finne den billigste her

Razer KraitRazer KraitRazer KraitRazer Krait
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Enkel og funksjonabel mus. Passer perfekt til RTS og MMORPG-spill. 1600dpi, lang ledning. Fungere nøyaktig selv i luften.
-
Liten i størrelse, og kun tre knapper.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster



Loading next content