Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Razer Lycosa

Razers nye tastatur har akkurat som sin forgjenger Tarantula, fått navnet etter en edderkopp. Det er dog ingen risiko for å bli bitt!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Razer lager en masse lekkert gaming-utstyr og denne gangen har vi hatt et litt dyrere tastatur til test. Dessverre snubler det over målstreken.

HQ

Tastene er skikkelig behagelige å skrive på og man behøver ikke trykke dem helt i bunn for å få et resultat. Lycosa har en ekstra USB-port til tilkobling av for eksempel musen - litt ergerlig at det kun er en når mange konkurrenter har to.

Utover USB-porten er det tilkobling for mikrofon og hodetelefoner slik at du lett kan sette inn ditt headset.

Øverst i høyre hjørne på tastaturet sitter et panel med touch-knapper som styrer mediespilleren og justerer bakgrunnsbelysningen. Touch-knappene fungerer godt og er alt i alt en bra løsning.

Razer har valgt å bruke samme materiale på tastene som vi finner på deres mus. Det gir en god og behagelig følelse når man skriver med det og sikrer at man ikke "sklir" på tastene når man sitter og svetter i en hektisk spillerunde.

Dette er en annonse:

Det største problemet med Lycosa er bakgrunnsbelysningen i tastene. Fordi tegnene på tastene ikke er skrevet på, men i stedet "innkapslet" i gjennomsiktig plast, er man veldig avhengig av det blå lyset for å se hvilke taster man trykker på. Det er tre lysinnstillinger å velge i mellom: Enten er det lys i alle taster, kun i WASF-tastene eller helt slått av. Problemet er bare at når lyset er slått av, blir alle tastene helt sorte. Det kan dessuten være et problem hvis man ikke ser på tastene fra den riktige vinkelen selv når det er lys i dem. Faktisk skal du sitte i en litt unaturlig stilling for å kunne se alle tastene optimalt og det er jeg bare ikke innstilt på.

Der er ingen macroknapper, til gjengjeld kan du konfigurere alle knapper som du vil i den medfølgende softwaren. Alt i alt er Lycosa egentlig et utmerket tastatur - lite og lekkert, tar ikke mye plass på skrivebordet - og hadde det ikke vært for problemene med bakgrunnsbelysningen og det faktum at det er vanskelig å se bokstavene, så hadde karakteren sett helt annerledes ut.

Razer Lycosa
Dette er en annonse:
Razer LycosaRazer LycosaRazer Lycosa
06 Gamereactor Norge
6 / 10
+
Stilrent, smart touchfunksjonalitet.
-
Dålig betraktningsvinkel på tastene.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster



Loading next content