Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: SteelSeries World of Warcraft MMO Mus

SteelSeries er for mange gamere guddommelige og som har gitt utrolig mye i både produkter og opplevelser. Selv har jeg fått testet ut masse fra SteelSeries og nesten alltid har jeg blitt like imponert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Å lage produkter med spesielle spill som tema er populært og mange produsenter har utnyttet spillenes popularitet. Noen med hell og noen uten hell. Det viktigste er ikke å lage et middelmådig produkt og så håpe på at det selger på grunn av at det støtter et spesielt spilltema, men å lage et produkt som holder høy kvalitet og som gir det du er ute etter når du kjøper det.

HQ

SteelSeries har i en årrekke produsert en rekke spillprodukter og alle har vært meg meget høy kvalitet. Alt fra fete headset, muser, musmatter, tastaturer og andre spillrelaterte produkter, har funnet vei til oss kresne gamere. Gleden har vært stor for hver gang et nytt produkt har sett dagens lys og nå har jeg igjen blitt blendet av en mus som ikke bare fungerer godt, men som også er en lekkerbisken designmessig.

Jeg har snart ikke telling på hvor mange muser jeg har testet ut i min årelange gamingkarriere, men det begynner å bli noen for å si det slik. SteelSeries sine muser har så og si imponert meg alle ganger bortsett fra en som har hatt litt problemer etter lengre tids bruk, nemlig Ikari-musen. Ellers har resten av musene holdt meget høy kvalitet og gitt meg veldig mye igjen.

Musen jeg i dag skal legge under lupen er en temamus som dekker det meget populære World Of Warcraft-spillet. Designet er unikt og jeg har aldri sett en så stilig mus før. Logoen av spillet skimtes godt på toppen av musen og fargen på musen er brun og med en slags børstet finnish ser det hele meget lekkert ut. Tilslutt krydres den med et guloransje pulserende lys som gir den perfekte looken.

På toppen av musen finnes fire knapper, musehjul som kan trykkes ned og til sidene. På venstre side finner du syv knapper og på høyre side finner du en. Tilsammen gir dette deg hele 15 programbare knapper med musehjulet og passer selvsagt ypperlig til både spilling av World of Warcraft og for meg Battlefield 2142. Nå har jeg snarveisknapper for alle våpnene og det funker utrolig godt.

Dette er en annonse:

På hver side av musen finner du hvileskuldere for tommelfinger og lillefinger. Disse hvileskulderne er smykket med tegn fra World of Warcraft-universet, nok et stilig valg av SteelSeries med tanke på designet.

I tillegg til at musen er unik på alle punkter og en lekkerbisken uten side stykke, så er den også utrolig nøyaktig. Den kan stilles opp til maks 3200 DPI og kjører med en maks aksellerasjon på 20g. Du kan legge inn opp til 160 makroer og stille inn den akkurat slik du ønsker.

Jeg har spilt både strategispill som Red Alert 3 og World in Conflict, FPS-spill som Battlefield 2142, Far Cry 2, Brothers in Arms: Hells Highway og Call of Duty: World at War og musen har bevist i alle spillene at den fungerer med meget gode resultater selv med høy DPI.

SteelSeries World of Warcraft MMO musen er et godt kjøp og det om du ikke spiller World of Warcraft. Den holder en meget høy kvalitet, veldig nøyaktig og et design som kan få alle til å sikle stort. Alle mine venner som har vært innom ble paraliserte da de så musen. Selv om musen koster nesten 1000,- så er den søren meg verdt hver eneste krone.

Dette er en annonse:
SteelSeries World of Warcraft MMO MusSteelSeries World of Warcraft MMO MusSteelSeries World of Warcraft MMO Mus
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Utrolig mange knapper, god nøyaktighet og stilig design.
-
Kostbar glede.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

6
Test: SteelSeries World of Warcraft MMO Mus

Test: SteelSeries World of Warcraft MMO Mus

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

SteelSeries er for mange gamere guddommelige og som har gitt utrolig mye i både produkter og opplevelser. Selv har jeg fått testet ut masse fra SteelSeries og nesten alltid har jeg blitt like imponert.



Loading next content