Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Skreddersy Windows 7

Det virker virkelig som om Microsoft prøver å ta igjen de mange mangler fra Vista samt generelle etterspørsler og det nyeste er at man selv vil kunne skreddersy sin versjon av Windows 7.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Å kunne velge bort programmer og utvidelser av Windows-pakken etter installasjon har også vært en mulighet tidligere, men det nå er planen at det skal være enklere tilgjengelig og mye mer dybdegående.
Derfor vil man i den nyeste versjonen av Windows kunne velge bort blant annet:

HQ

• Windows Media Player
• Windows Media Center
• Windows DVD Maker
• Internet Explorer 8
• Windows Search
• Handwriting Recognition (through the Tablet PC Components option)
• Windows Gadget Platform

Windows Media Player, Internet Explorer 8 og til dels Windows Media Center har i lang tid vært faste bestandeler i Windows-pakken og med disse fjernet blir det i høyere grad mulig å ta i bruk noen egne favorittprogrammer på markedet. Med det skal Microsoft ha ros for beslutningen og håper vi bare det faktisk blir så enkelt å bruke denne finessen som de nå har lovet oss.

Windows 7

Relaterte tekster

0
Windows 7 blir slettes ikke krevende...

Windows 7 blir slettes ikke krevende...

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

I følge en test som er blitt kjørt, så kan man se Microsofts nye operativsystem Windows 7 kjøre på en PC med kun 96MB Ram og har Pentium II prosessor...

0
Klar for Windows 7?

Klar for Windows 7?

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Ole-Kristian Anfinsen

Enten du har planer om å laste ned Windows 7 Release Candidate, eller du venter på den helt endelige versjonen, så lurer du gjerne på hvordan din PC vil takle overgangen.

2
Windows 7 RC slår av maskinen...

Windows 7 RC slår av maskinen...

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Mange tusen har allerede lastet ned Windows 7 RC og kommet med bare av lovord for det kommende operativsystemet til Microsoft. Hvis du tror at du kan kjøre denne versjonen for alltid, må du tro om igjen.

0
Windows 7 i oktober

Windows 7 i oktober

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Opp igjennom årene har Microsoft fått mye pepper for sine "uferdige" Windows-versjoner og spesielt Vista har vært en av favorittene til kritikerne grunnet mange feil og dårlig kompatibilitet med programmer og utstyr.



Loading next content