Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Windows 7 22 oktober!

Tirsdag ble det klart når etterlengtede Windows 7 blir tilgjengelig for allmenheten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Lanseringskandidaten av Windows 7 har vært tilgjengelig for nedlasting en knapp måned. Nå bekrefter Microsoft at den endelige versjonen vil være tigjengelig for forbrukermarkedet 22. oktober. PC-produsenter vil få tilgang på operativsystemet for tilpassing av sine systemer iløpet av juli, men kan ikke selge systemene før 22. oktober.

HQ

Operativsystemet vil bli tilgjengelig i fem varianter; Starter, Home Premium, Professional, Enterprise og Ultimate. Starter er forbeholdt utviklingsland, Enterprise kommer kun i større kvanta, og Ultimate vil ha begrenset tilgjengelighet. Prisen ser ut til å ville ligge på fra $200 til $300 dollar i USA.
Det spekuleres også i et oppgraderingsrogram fra Microsofts side der Vista-PCer kjøpt mellom 26 juni 2009 og 1. januar 2010 vil kunne oppgraderes til Windows 7 gratis eller mot en mindre avgift. Dette er ikke bekreftet, men Microsoft har snakket om et oppgraderingstilbud med navn Windows 7 Upgrade Option.

Norsk versjon av Windows 7 vil ifølge norske Computerworld drøye inntill seks uker.

Både norsk og engelsk versjon av operativsystemet vil altså rekke julehandelen.

Windows 7Windows 7Windows 7

Relaterte tekster

0
Windows 7 blir slettes ikke krevende...

Windows 7 blir slettes ikke krevende...

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

I følge en test som er blitt kjørt, så kan man se Microsofts nye operativsystem Windows 7 kjøre på en PC med kun 96MB Ram og har Pentium II prosessor...

0
Klar for Windows 7?

Klar for Windows 7?

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Ole-Kristian Anfinsen

Enten du har planer om å laste ned Windows 7 Release Candidate, eller du venter på den helt endelige versjonen, så lurer du gjerne på hvordan din PC vil takle overgangen.

2
Windows 7 RC slår av maskinen...

Windows 7 RC slår av maskinen...

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Mange tusen har allerede lastet ned Windows 7 RC og kommet med bare av lovord for det kommende operativsystemet til Microsoft. Hvis du tror at du kan kjøre denne versjonen for alltid, må du tro om igjen.

0
Windows 7 i oktober

Windows 7 i oktober

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Opp igjennom årene har Microsoft fått mye pepper for sine "uferdige" Windows-versjoner og spesielt Vista har vært en av favorittene til kritikerne grunnet mange feil og dårlig kompatibilitet med programmer og utstyr.



Loading next content