Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Sound Blaster: WoW Warcraft Wireless Headset

Creative er her igjen med et nytt headset mange fans av World of Warcraft kommer til å sluke rått. Ikke bare frister utseende godt, men lyden er også veldig bra hvor du i tillegg får en rekke lydmuligheter. Et meget heftig headset.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg har lenge vært stor fan av Creatives lydprodukter og har både MP3-spillere, høytalere og ikke minst headset fra denne store gamingprodusenten. Da jeg fikk høre om det trådløse headsetet Sound Blaster: World of Warcraft, så kunne jeg ikke tro mine egne øyne. Ikke bare så headsetet heftig ut, men det hadde utrolig til lydmuligheter som mange ville bli missunnlige på. I tillegg om du er stor fan av det populære MMORPG-spillet World of Warcraft ville dette headsetet få en veldig stor betydning og ikke minst affeksjonsverdi. For om du ser på designet, så finner du fort ut at Creative har hentet en del inspirasjon fra spillet. Dette ser du blant annet på bøylene som faktisk har samme kantede former som World of Warcraft-musen fra SteelSeries. Stilig er det i alle fall og mange av de tegnene du kjenner fra spillet er også pyntet opp med på headsetet.

HQ

Selve esken headsetet kommer i beviser at det hele handler om World of Warcraft (WoW) og sammen med headsetet får du også med en veske som du frakte headsetet i når du er på farten. I tillegg ligger mikrofonen som du monterer enkelt samt to ekstra plater med tegn fra WoW. I og med at headsetet er trådløst følger det med en trådløs sender som du monterer inn i et USB-uttak på PC-en. Den siste tingen som følger med er en ladekabel for headsetet. Denne kabelen monterer du også inn i et USB-uttak. For i og med at headsetet er trådløst, må det lades opp og heldigvis har Creative tenkt på miljøet hvor man slipper å bytte ut tomme batterier.

Det andre man legger merke til med WoW-headsetet fra Creative er de store klokkene. Ikke bare dekker de alle størrelser av ører, men klokkene har imitert skinn og det gjør at det er veldig behagelig å bruke headsetet selv over lengre tids spilling. Noe av dette kan vi også takke bøylen som ikke presser for hardt på hodet, men som former seg godt rundt det. På undersiden av bøylen finner du myk skumgummi noe som gjør at det hele blir en fryd. På siden av begge klokkene kan du se forskjellige tegn (to sett plater) fra WoW-universet og som blir lyst opp i forskjellige farger.

Etter å ha koblet til headsetet, må du inn på sidene til Creative for å laste ned driveren og softwaren. Her finner du fort ut at det ligger uante muligheter hvor det blant annet finnes en stemmeforvrenger. Her kan du snakke med samme stemme som en Arcane Guardian, Blood Elf Female/Male, Children Week Orphan, Dwarf Female/Male, Felguard, From up North (høres ut som en nordlending), Gnome Female/Male, Human Female/Male, Malganis, Orc Female/Male, Village Elder og til slutt en XT-002 Deconstructor. Gjett om jeg har hatt moro med mine venner både på vt og skype. De har ikke skjønt noen ting. Til og med lagde jeg en ny bruker på vt bare for å ha det artig med vennene mine. Denne stemmeforvrengingen fungerer meget godt og stemmen din er ikke til å kjenne igjen. Av andre ting kan du stille inn basstyrke, velge lysstyrke og pulsering samt hvilke farger som skal avspilles i sidene på klokkene. Creative er også veldig kjent for sin "Crystalizer" og som gjør lyden krystalklar. Alt av lydinnstillinger finnes slik at du kan få den beste lyden du kan tenke deg. Bassen er god og lyden har en veldig fin balanse. Her spilte jeg forskjellige spill samt hørte på musikk i varierte former. Creative har nok en gang klart å få til et lydbilde som hever både spill- og musikkopplevelsen. Det er nettopp slike produkter vi vil ha og bruke når vi spiller.

Alt i alt er dette et meget godt headset som ikke bare har god lyd, men utrolig mange muligheter. Spesielt stemmeforvrengeren var moro. Lyden var fin, balansert og perfekt til spilling. Effektene i spillet kom mye mer frem enn i noe annet headset og som gjorde spillopplevelsen veldig bra. Selv om mange er skeptiske til slike "lisensprodukter" så er det alltid lurt å ha et åpent sinn, for man kan bli veldig overrasket for å si det slik, noe jeg ble med dette headsetet. Praktisk er det også at det er trådløst i tillegg til at man lader det opp via et USB-uttak. Dessverre er levetiden ikke helt optimal på batteriet og du kan ikke spille mer enn i seks timer i strekk. Litt lite, men ellers er det ikke noe å utsette på headsetet fra Creative.

Dette er en annonse:
Sound Blaster World of Warcraft Wireless HeadsetSound Blaster World of Warcraft Wireless Headset
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Mange muligheter, godt lydbilde, stilig med forvrenger, oppladbart batteri.
-
Litt kort levetid på batteriet samt at det koster å være kar...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

2
Test: Sound Blaster: WoW Warcraft Wireless Headset

Test: Sound Blaster: WoW Warcraft Wireless Headset

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Creative er her igjen med et nytt headset mange fans av World of Warcraft kommer til å sluke rått. Ikke bare frister utseende godt, men lyden er også veldig bra hvor du i tillegg får en rekke lydmuligheter. Et meget heftig headset.



Loading next content