Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Creative Fatal1ty mkII

Creative gir seg ikke med å satse på gamingprodukter og her lanserer selskapet et helt nytt gamingheadset og kommer med versjon to av deres Fatal1ty-serie.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Etter å ha testet ut mange titalls gamingheadset har vi blitt vant med at det finnes mange forskjellige kvaliteter og ikke minst design. Dessverre er ikke alle headset som stiller til de strenge kravene våre, men noen går likevel gjennom nøkkelhullet og blir godkjent. Det vi gamere ser spesielt på er uten tvil bra lyd, god mic og i aller høyeste grad om headsetet er behagelig å bruke. For vi gamere har en tendens til å bli sittende en god stund å spille og da er det viktig at headsetet ikke presser på hodet for mye. På dette headsetet har Creative gjort en god jobb på sistnevnte og man kan faktisk bruke MKII lenge uten at man føler noe ubehag.

HQ

Har du forresten hørt om den kjente gameren Fatal1ty? Han er en legende innen spillverden og har flere ganger blitt kåret til verdens beste spiller i diverse spill. Creative har lenge brukt artistnavnet hans på en rekke produkter hvor Fatal1ty (Jonathan Wendel) samarbeider godt med denne produsenten.

Selve designet på headsetet er ikke så mye skryte hjem av og her kunne kanskje Creative ha brukt litt lengre tid på utseende til spesielt klokkene. De ser nær sagt veldig klumpete ut, men når du først får dem på hodet at du kjenner at dette faktisk ikke var så dumt likevel. For klokkene sitter som støpt og bøylen på headsetet sørger for at det ikke klemmer samt at det blir behagelig å bruke selv over mange timer. På klokkene finner du imitert skinn samt veldig myk skumgummi på innsiden. Dette gjør at det føles godt å bruke headsetet samt at klokkene er såpass store at de dekker til om med store ører som mine. Klokkene kan også bøyes i alle retninger noe som gjør de veldig hendig når du evt. må pakke de med deg.

Det andre du legger merke til er den lange mikrofonbøylen som kan bøyes i den retningen du vil. Mikrofonen er sensitiv og mine venner hørte meg godt uansett hvilket snakkeprogram jeg brukte (Skype, MSN, VT, Team Speak). Når du ikke bruker mikrofonen kan du enkelt og greit ta ut den og legge den til side.

Det beste med MKII er uten tvil lyden. Her får du mye lyd for pengene og jeg har testet ut både musikk, spill og film. Bassen er dyp, diskanten fin og balansen i headsetet bra. Dette gjør at man kan bruke MKII til hva man måtte begjære. For meg ble de brukt til mye spilling og så å si alle spillene fikk et godt lydbilde. Selvsagt har jeg testet ut headset med dypere bass, men disse headsetene har vært langt dyrere enn dette her til i underkant av 600 kroner.

Dette er en annonse:

Hvis du er ute etter et headset med surroundlyd, ja så er ikke dette headsetet rett for deg. Dette har kun stereolyd. Ledningen er lang (nok) og på den sitter en volumkontroll samt en knapp om du skal mute mikrofonen eller ikke.

For å konkludere det hele, så er dette et godt headset som jeg har brukt en god del til spillingen og som jeg er blitt glad i. Bra balansert lyd, behagelig å bruke gjør at MKII fungerer godt om du skal spille, se film eller høre musikk. Creative er flinke på lyd og det beviser de nok en gang med dette headsetet. Er du på utkikk, så gi MKII en sjanse og kanskje blir du såpass fornøyd at du velger dette.

Creative Fatal1ty mkIICreative Fatal1ty mkIICreative Fatal1ty mkII
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Veldig behagelig å bruke, god lyd, passer godt til spill, musikk og film. Sensitiv mikrofon.
-
kjedelig design.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Creative Fatal1ty mkII

Test: Creative Fatal1ty mkII

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Creative gir seg ikke med å satse på gamingprodukter og her lanserer selskapet et helt nytt gamingheadset og kommer med versjon to av deres Fatal1ty-serie.



Loading next content