Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Kaken er ikke løgn

Hva med å printe ut en bursdagskake neste gang det er fest?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ved Cornell Universitet har studenter og forskere laget en 3D-printer som er i stand til å printe ut mat. Ved å kobles til en datamaskin er printeren i stand til å printe ut en fullskala bryllupskake utifra en oppskrift og info om ønsket form etter at ingredienser er tilsatt. Deretter printer den dette til en ferdig kake eller annen rett.

Alle ingrediensene må være flytende og printeren legger så lag på lag. 3D-printing har vært vist frem i mange fora den siste tiden, men forskerne tror printing av mat kan stå for teknologiens gjennombrudd.

Etter sigende vil ikke noe slikt nå markedet for fullt før om minst fem år. Men ettersom prosjektet er lagt ut med arbeidstegninger på internett finnes en etterligning av prototypen allerede for salg på internett. Kanskje dette kan revolusjonere studentmiddager. Foreldre som ønsker å sikre at barna får et sunt kosthold når de flytter ut, kan sende med barna oppskrifter og en mat-printer. Den burde også kunne appelere til de som ikke er så glade i, eller flinke til, å lage mat.

Men hva skal kvinner ta seg til nå?

Dette er en annonse:

Kilde: CNN

Kaken er ikke løgn


Loading next content