Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto


Konkurranser

Sortering: Alle / Aktive / Avsluttede

Vinn kule Injustice 2-effekter

Denne uken kunne det solide Injustice: Gods Among Us få en oppfølger i form av Injustice 2, og som du kan lese i vår anmeldelse er vi imponerte av hva utvikleren har fått til. De har finpusset oppskriften og balansen, samt lagt til nye elementer som hever spillopplevelsen. I forbindelse med lanseringen har vi en haug med spilleffekter som hettegensere, capser og så videre, og alle ser etter et nytt hjem. Alt du behøver å gjøre er å svare på spørsmålet nedenfor.

Vinn to billetter til anime-filmen Your Name

Fredag 28. april er det duket for norgespremiere på den etterlengtede anime-filmen Your Name. Vi har allerede vært på kino og sett den, og anmeldelsen finner du på vår filmside. Kort oppsummert likte vi filmen veldig, veldig, veldig godt, og har derfor lyst til å gi deg og en venn muligheten til å se den på kino. Arthaus byr nemlig på to billetter til tre vinnere, og disse kan løses inn over hele landet - på en av de 30 kinoene hvor filmen vises. Lykke til!

Vinn 12 måneder med Playstation Plus!

Playstation og Gamereactor har gleden av å gi to av leserne et 12 måneders abonnement på tjenesten Playstation Plus. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å svare på disse tre spørsmålene. Lykke til!

Vinn fete Power Rangers-premier

Power Rangers-filmen har kinopremiere 24. mars, og vi er mange som er spente på om den lykkes med å ivareta arven etter TV-serien fra 90-tallet samtidig som den tar gjengen inn i den moderne verden. For å markere den kommende kinopremieren har vi en liten konkurranse til dere, og her kan dere vinne to billetter til filmen, t-skjorte og en drawstring-sekk.

Gamereactors store julekalender - Luke 24

Velkommen til Gamereactors store julekalender. Stedet du kan vinne alt fra effekter og utstyr til filmer og spill. GR-nissen er som alltid i det rause humøret og vinnersjansene er gode - tror vi i det minste. Bak luke nummer 24 finner du en Collector's Edition av World of Warcraft: Legion og et varmt og deilig WoW-teppe til kalde vinterkvelder foran PCen. Lykke til og god jul!