Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Last ned Gamereactor som PDF-magasin!

Her kan du laste ned gamle numre av Gamereactor i PDF-format. Hver gang et nytt nummer av magasinet slippes i butikken vil vi legge opp foregående nummer for nedlasting. Filene krever gratisprogrammet Adobe Acrobat Reader for å kunne leses. PDF-filene kommer komplette med annonsemateriale, akkurat som i trykt form.

Forside Gamereactor nr 119
Gamereactor nr 119
Vi ser på alt som skal skje i spillåret 2015. Alt. Fra hvilke spillfilmer som kommer, hvilke messer vi har å se frem til og selvfølgelig hvilke spill vi krysser fingrene for at ikke skal bli utsatt.
Forside Gamereactor nr 118
Gamereactor nr 118
Vi ser på alt som skal skje i spillåret 2015. Alt. Fra hvilke spillfilmer som kommer, hvilke messer vi har å se frem til og selvfølgelig hvilke spill vi krysser fingrene for at ikke skal bli utsatt.
Forside Gamereactor nr 117
Gamereactor nr 117
Gamereactor sendte sin beste racingsjåfør til de britiske øyer for å se nærmere på Projekt Cars. Dette resulterte i en av de mest billedskjønne artiklene i Gamereactors historie.
Forside Gamereactor nr 116
Gamereactor nr 116
Forside Gamereactor nr 115
Gamereactor nr 115
Forside Gamereactor nr 113
Gamereactor nr 113
Forside Gamereactor nr 112
Gamereactor nr 112
Forside Gamereactor nr 111
Gamereactor nr 111
Forside Gamereactor nr 110
Gamereactor nr 110
Forside Gamereactor nr 109
Gamereactor nr 109
Forside Gamereactor nr 108
Gamereactor nr 108
Forside Gamereactor nr 106
Gamereactor nr 106
Forside Gamereactor nr 105
Gamereactor nr 105
Forside Gamereactor nr 104
Gamereactor nr 104
Forside Gamereactor nr 103
Gamereactor nr 103
Forside Gamereactor nr 102
Gamereactor nr 102
Vi besøkte 343 Industries og Insomniac Games for å se på Halo 4 og Fuse. Jostein Holmgren har kommentert Kickstarter-trenden og vi forteller det du trenger å vite om Wii U. I tillegg kan du lese anmeldelse fra FIFA 13, Dishonored og Black Mesa blant mange andre...
Forside Gamereactor nr 101
Gamereactor nr 101
Forside Gamereactor nr 100
Gamereactor nr 100
Forside Gamereactor nr 99
Gamereactor nr 99
Forside Gamereactor nr 98
Gamereactor nr 98
Forside Gamereactor nr 97
Gamereactor nr 97
Forside Gamereactor nr 96
Gamereactor nr 96
Forside Gamereactor nr 95
Gamereactor nr 95
Vi starter året med en nærmere titt på 2012s heteste titler, med en 8 siders oppvarmingsartikkel til det nye året. PS Vita lanseres også i tidsrommet, så forvent deg mer om maskinvaren samt anmeldelser fra den nye konsollen.
Forside Gamereactor nr 94
Gamereactor nr 94
Da var nok et spillår ved veis ende. I dette magasinet kan du lese en omfattende kåring med alt fra årets pinligste, til årets beste, beste design og mest teknisk avanserte spill for 2011.
Forside Gamereactor nr 93
Gamereactor nr 93
Det er definitivt høysesong. I dette magasinet ble vi nødt å bruke et par sider ekstra for å få plass til alle anmeldelsene av storspill. Vi snakker da om Uncharted 3, Battlefield 3, Skyrim, Modern Warfare 3 blant mange andre.
Forside Gamereactor nr 92
Gamereactor nr 92
Max Payne ble avduket og vi besøkte Rockstar for å få de første detaljene fra spillet. Les også mer om Mass Effect 3s horde-aktige flerspillerdel, faste seksjoner som innkommende, bonus, film og community.
Forside Gamereactor nr 91
Gamereactor nr 91
Gamereactor avslører Syndicate for en hel verden, med en 8 siders artikkel og studiobesøk hos Starbreeze. Vi har selvfølgelig også skrevet om de heteste spillene som slippes før jul, og anmelder Gears of War 3, FIFA 12, Resistance 3 og mange, mange flere.
Forside Gamereactor nr 90
Gamereactor nr 90
Lesere har spurt etter det i åresvis, og endelig er den her. Vår topp 100-liste over de beste spillene noensinne. Dette magasinet er fyllt til randen med spillhistorie og nostalgi. God lesning!
Forside Gamereactor nr 89
Gamereactor nr 89
Duke is back! Selv om helst skulle ønske at han holdt seg borte. Etter 14 år ble spillet endelig sluppet, og det eneste fornuftige vi kunne konkludere med... Ja, det var en grunn til at det ble vraket i utgangspunktet.
Forside Gamereactor nr 88
Gamereactor nr 88
Vi elsker denne forsiden. Det art deco-inspirerte designet gjorde seg godt som omslag, og L.A. Noire var hovedanmeldelsen. Her finner du også en interessant artikkel om spillene som farsvant.
Forside Gamereactor nr 87
Gamereactor nr 87
I dette nummeret reiste vi til en liten by i nærheten av Chicago, for de første detaljene fra det helsprø Saints Row the Third, der også nevestore kjøttboller på pizzaen satte inntrykk.
Forside Gamereactor nr 86
Gamereactor nr 86
Et nummer proppfullt av action. Vi snakker actiontunge titler som Rage, Crysis, Killzone 3, The Darkness, Bulletstorm, Battlefield og Yakusa 4. Spørsmål: Kan du håndtere alt dette?
Forside Gamereactor nr 85
Gamereactor nr 85
Vi har vært i Washington og prøvespilt det ekstremt lovende rollespillet Elder Scrolls V: Skyrim. Sett nærmere på Ipad som spillkonsoll og fenomen, og presenterer de første detaljene rundt Sonys kommende håndholdte.
Forside Gamereactor nr 84
Gamereactor nr 84
2010 var et forrykende spillår, og vi har oppsummert og kåret både verstingene og favorittene. I tillegg til dette har vi også valgt ut 9 av det kommende årets mest spennende spill.
Forside Gamereactor nr 83
Gamereactor nr 83
I dette nummeret hadde vi en avsløring å komme med. Spillet dere ser på omslaget hadde enda ikke blitt annonsert, og vi satt på eksklusive bilder og informasjon som vi bare sitret etter å få vist frem.
Forside Gamereactor nr 82
Gamereactor nr 82
Vi var i det nostalgiske hjørnet og stablet samme rubbel og bit av gamle spillkonsoller, noe som resulterte i en omfattende liste over de 20 beste konsollene. Ja, også anmeldte vi Fallout: New Vegas da, som forsiden hinter til.
Forside Gamereactor nr 81
Gamereactor nr 81
Bungie rundet av sitt 10 år samarbeid med Microsoft med å lansere det beste Halo-spillet i serien. Det ble en verdig avskjed på den vanvittig poulære sci-fi-serien, noe vi belønnet med vår høyeste karakter.
Forside Gamereactor nr 80
Gamereactor nr 80
Spillhøsten var i anmars og vi gjorde et dypdykk i nye teknologi (Kinect), samt Nintendos brillefrie 3D-vidunder 3DS. Vi serverte en 9 siders hyllest til Zelda-serien og anmeldet det beinharde og sjarmerende Mafia 2.
Forside Gamereactor nr 79
Gamereactor nr 79
Et 10/10-spill pryder forsiden vår, samtidig som dere finner en stor artikkel av Need For Speed: Hot Pursuit på innsiden. Vårt store sommernummer var preget av Super Mario Galaxy 2 og en rekke forhåndstitter på actionspill.
Forside Gamereactor nr 78
Gamereactor nr 78
Iblant dukker det opp spill som er så gode at de setter en ny standard. I dette nummeret anmelder vi et slikt spill. Rockstars Red Dead Redemption har faktisk gjort det så bra at andre utviklere vegrer seg for å legge spillet til western-omgivelser.
Forside Gamereactor nr 77
Gamereactor nr 77
Norske Funcom er kjent for å lage gode spillopplevelser, og i dette nummeret avslører vi de første detaljene rundt det mystiske Secret World. Vi har også laget årets feteste forhåndstitt-artikkel, og tatt hele 26 spill i nærmere øyensyn.
Forside Gamereactor nr 76
Gamereactor nr 76
Mars-nummeret er fullstappet med ferske anmeldelser av det aller meste som kommer før påske.
Forside Gamereactor nr 75
Gamereactor nr 75
Det første nummeret i 2010 byr på en rekke godbiter. Blant annet den første anmeldelsen av det etterlengtede Heavy Rain på Playstation 2.
Forside Gamereactor nr 74
Gamereactor nr 74
I årets siste nummer oppsummerer vi året som har gått og presenterer årets beste spillopplevelser.
Forside Gamereactor nr 73
Gamereactor nr 73
Den første bølgen av høstens storspill har kommet, og vi slår til med en ekstra stor dose med omtaler.
Forside Gamereactor nr 72
Gamereactor nr 72
Gamereactor #72 har omtaler av den første bølgen med spill i høst, samt en diger reportasje om de nyeste håndholdte konsollene. I tillegg har vi gjort om designet på hele bladet med ny grafikk, nye fonter og nytt karaktersystem.
Forside Gamereactor nr 71
Gamereactor nr 71
Vi sparker i gang høsten med at leserne fikk velge cover på magasinet. Resultatet ble et stemningsfullt bilde av Batman.
Forside Gamereactor nr 70
Gamereactor nr 70
Sommernummeret er her, stappet med lesestoff du kan kose deg med på stranda og i parken.
Forside Gamereactor nr 69
Gamereactor nr 69
April er over oss, og vi har som vanlig en fersk blekke fullstappet med spillnyheter klar. I nummer 69 kan du lese mer om disse sakene:
Forside Gamereactor nr 68
Gamereactor nr 68
Dette nummeret av Gamereactor har Resident Evil 5 på coveret, og en diger reportasje om det kommende Dante's Inferno-spillet fra Electronic Arts.
Forside Gamereactor nr 67
Gamereactor nr 67
Årets første magasin er rett rundt hjørnet, og som vanlig har vi fylt opp bladet med godbiter for alle spillinteresserte. Her er noen av høydepunktene:
Forside Gamereactor nr 66
Gamereactor nr 66
Årets siste utgave av Gamereactor er som vanlig stappet med så mye spillsnadder som overhodet mulig, og du kan lese mer om disse sakene:
Forside Gamereactor nr 65
Gamereactor nr 65
Årets mest hektiske spillmåned er straks over oss, og vi har snekret sammen et magasin stappfullt av anmeldelser og betatester for å guide deg i spillhandelen. I vårt novembernummer kan du lese om blant annet:
Forside Gamereactor nr 64
Gamereactor nr 64
Spillhøsten er for alvor i gang, og flere av høstens stortitler er på plass i vårt massive oktobernummer. Ikke gå glipp av det!
Forside Gamereactor nr 63
Gamereactor nr 63
Septembernummeret er spekket av anmeldelser, samtidig som vi oppsummerer Europas største spillmesse, Games Convention i Leipzig. Et magasin stappfullt av gamingsnacks!
Forside Gamereactor nr 62
Gamereactor nr 62
Sommeren er over, og vi er på plass med et nytt magasin.
Forside Gamereactor nr 61
Gamereactor nr 61
Sommernummeret er på plass, og som vanlig er det spekket med deilig sommerstoff!
Forside Gamereactor nr 60
Gamereactor nr 60
Blod. Svette. Tårer. Men resultatet er på gata allerede 8. mai. Da kan du plukke opp Gamereactor i spillsjappa di. I nummer 60 byr vi blant annet på:
Forside Gamereactor nr 59
Gamereactor nr 59
Aprilmagasinet er som vanlig stappet av en hel masse rykende ferskt spillgodis å se frem til, blant annet kan du lese mer om disse sakene:
Forside Gamereactor nr 58
Gamereactor nr 58
Dette nummeret blir første nummer med Jon Cato i redaktørstolen, og dermed kan du forvente deg et par endringer. Ellers er vi som vanlig fullstappet av rykende ferskt spillstoff, så gå for all del ikke glipp av vårt marsnummer!
Forside Gamereactor nr 57
Gamereactor nr 57
Nummer 57 kommer til å inneholde verdens første anmeldelse av Army of Two. Dessuten har vi som vanlig en lang rekke godbiter, som du kan sette tenna i 11. februar. Du kan blant annet lese om dette:
Forside Gamereactor nr 56
Gamereactor nr 56
Årets siste utgave er som vanlig stappet av glimrende lesestoff, og som vanlig kårer vi årets beste spill i en rekke kategorier. Ikke gå glipp av vår oppsummering av spillåret 2007!
Forside Gamereactor nr 55
Gamereactor nr 55
November er alltid den beste spillmåneden på året. Slik er det hvert år. Alle utgivere vil slippe sine tyngste titler i november og dermed være klare til den store julehandelen. For oss som arbeider med spillbladet innebærer dette egentlig to ting. 1: Vi får spille masse fete spill i løpet av en og samme måned. 2: Vi jobber oss nesten ihjel hvert år for å få ferdig november-utgaven som er proppet til randen av store spilltitler. Og 2007 har ikke vært noe unntak.
Forside Gamereactor nr 54
Gamereactor nr 54
64 nye sider ligger klare til nedlasning og vi kan som vanlig friste med masse stilig lesestoff. Her finner du en stor artikkel om vårt besøk i London der vi testet Mass Effect i tillegg til en stor omtale av Halo 3 hvor Carl thomas har satt karakter. Du vil som vanlig kunne lese masse omtaler, artikler, betatester samt DVD og musikkomtaler. Velbekomme!
Forside Gamereactor nr 53
Gamereactor nr 53
Høsten er i full gang, og de store titlene har begynt å titte frem. Vi har snekret sammen et 64 siders stort nummer fullt av underholdende spillstoff. Her kan du lese omtaler av blant annet et av årets aller største strategiske spill - nemlig World in Conflict, Project Gotham Racing 4 samt en haug med andre omtaler. I tillegg til dette finner du også artikler, betatester og DVD, musikkomtaler. Velbekomme!
Forside Gamereactor nr 52
Gamereactor nr 52
Etter en lang sommerferie, er vi knallhardt tilbake med et augustnummer fullstappet av spillstoff! Her kan du lese omtaler av det meget fete Bioshock, Blue Dragon, Medal of Honor Airborne samt en masse annet snacks. I tillegg finner du masse fete gadgets, omtaler av DVD'er og musikk som vanlig i slutten av bladet. Så hva mer kan man ønske seg? Knask, knask sier vi!
Forside Gamereactor nr 51
Gamereactor nr 51
I vårt store sommernummer kan vi friste med hele 64 sider, hvor du blant annet kan lese en rekke store omtaler blant annet av Colin McRae: Dirt, Forza Motorsport 2, The Darkness, Rogue Galaxy samt mange flere. I tillegg har vi smugsett på spill som Grand Theft Auto IV, Battlefield: Bad Company, Skate, Call of Duty 4: Modern Warfare m.fl. Vi har også med musikk og filmomtaler, Gadgets samt masse annet snacks.
Forside Gamereactor nr 50
Gamereactor nr 50
Tenk at bladet du nå laster ned er vårt jubileums-nummer og blad 50 i rekken. Vi har vært i Norge i hele fem år og det feirer vi med en stor artikkel om de femti beste spillene for oss i Gamereactor-redaksjonen. I tillegg kan du lese omtaler av Ratchet & Clank: Size Matters, Spider-Man 3, Tomb Raider: Anniversary, Halo 2 (PC) samt en haug av omtaler fra andre spill. God lesning!
Forside Gamereactor nr 49
Gamereactor nr 49
At Gamereactor får skrive om eksklusive ting er det ingen tvil om. For i blad nummer 49 hadde vi om det kommende Nights til Wii og som det første bladet i verden. Du kan lese at Frode har blitt venn med Kratos i God of War II og og en stor artikkel om Unreal Tournament 3. Ellers vil du finne nyheter, artikler, omtaler og annet snacks i dette bladet.
Forside Gamereactor nr 48
Gamereactor nr 48
DA var vi den glede å presentere nummer 48 av Gamereactor i PDF-format og her vil dere finne en überfet artikkel om Crysis hvor Gamereactor er det eneste bladet i Norden til å skrive om. Ellers finner du massevis av omtaler, smugtitter, gadgets, musikk og film. I tillegg til nyheter og annet snacks. Vi i Gamereactor ønsker velbekomme!
Forside Gamereactor nr 47
Gamereactor nr 47
Så har vi fått fordøyd fjorårets julepølser, ribbe samt annet julesnacks og klasker til med et nytt Gamereactor magasin. Her kan du lese verdens første sniktitt på Juiced 2 samt Frodes fete omtale av Final Fantasy XII og Carl Thomas iskalde opplevelse i Lost Planet. I tillegg smører vi på med gadgets, musikk og film. Hva mer enn dette kan du ønske deg? Velbekomme!
Forside Gamereactor nr 46
Gamereactor nr 46
I #46 kan du lese mer om det fantastiske spillet Okami, vi kårer årets spill over hele ni sider, jeg har vært i Paris og spilt Supreme Commander, Carl Thomas har intervjuet utviklerne av Command & Conquer 3 og vi har sett på en rekke kommende stortitler og anmeldt The Legend of Zelda: Twilight Princess, Rayman Raving Rabbids samt andre fete spill.
Forside Gamereactor nr 45
Gamereactor nr 45
Det er tydelig at vi nærmer oss jul for denne månedens blekke er fylt til randen av heftig spillstoff. Her finner vi innholdsrike artikler av Funcoms Age of Conan: Hyborian Adventures, S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl, Halo 3 og Assassin's Creed. Månedens store omtale er Gears of War og vi er imponerte over spillet. Av andre omtaler finner du Rainbow Six: Vegas, Call of Duty 3 m.fl. Velbekomme!
Forside Gamereactor nr 44
Gamereactor nr 44
Da har vi den glede å by på oktober-utgaven i PDF og som vanlig kan du laste ned vårt meget populære magasin som denne måneden inneholder en fet artikkel om The Bruning Crusade og du kan lese våre meninger om Splinter Cell: Double Agent, Battlefield 2142 og en haug av andre omtaler. Last ned PDF'en da vel!
Forside Gamereactor nr 43
Gamereactor nr 43
Så ligger september-utgaven klar til nedlastning og denne gangen kan du lese om Crackdown, Kan & Lynch: Dead Men samt omtaler av Kingdom Hearts II, Just Cause og Fifa 07. I tillegg til dette finner du våre faste sider med Gadgets, film og musikkomtaler. God lesing fra alle oss i Gamereactor!
Forside Gamereactor nr 42
Gamereactor nr 42
I august-utgaven av Gamereactor-magasinet finner du betatester av Need for Speed Carbon, Warhammer Online og Just Cause. Vi anmelder blant annet Saint's Row, Dead Rising og Test Drive Unlimited. Som vanlig finner du faste sider om gadgets, film og musikkomtaler og en rekke annet godt lesestoff.
Forside Gamereactor nr 41
Gamereactor nr 41
Da ligger årets sommernummer klar til nedlastning som PDF-format og i det finner du masse sancks som vi i Gamereactor håper vil kjøle deg ned i sommervarmen. God lesing!
Forside Gamereactor nr 40
Gamereactor nr 40
Last ned mai-utgaven av Gamereactor-magasinet! Det vil du ikke angre. Her kan du lese alt hva som har skjedd den siste tiden i vår spennende gamingverden og det er ikke rent lite!
Forside Gamereactor nr 39
Gamereactor nr 39
Så er et nytt blad kommet ut og som vanlig kan du meske deg i hete spillnyheter, omtaler og artikler. Du kan også i dette nummeret lese om noen riktig så fete gadgets. Vi har skrevet en stor artikkel om "tidenes 15 beste helter" og her finner du hva vi synes fortjener å få den ærefulle tittelen. Med dette ønsker vi deg riktig god lesing!
Forside Gamereactor nr 38
Gamereactor nr 38
Mars-utgaven av bladet inneholder masse snacks for alle og enhver. Denne måneden kan vi by på eksklusive bilder og info fra det kommende Rainbow Six 5 fra Ubisoft, vi har Nordens første omtale av det fabelaktige The Elder Scrolls IV: Oblivion. God lesing!
Forside Gamereactor nr 37
Gamereactor nr 37
Februar-utgaven av Gamereactor er proppet med snack til alle og enhver. Her kan du meske deg igjennom en stor artikkel om spillåret 2006 pluss et av årets store spill - The Elder Scrolls IV: Oblivion. Vi har omtalt Shadow of Colossus, Dead or Alive 4. Med dette ønsker vi alle riktig god lesing!
Forside Gamereactor nr 36
Gamereactor nr 36
Fett dobbeltnummer som blant annet inneholder en stor artikkel om det kommende Tomb Raider Legend hvor spillverdenens avdankede førstedame gjenopplives, artikkel om årets beste spill og over 14 Xbox 360-omtaler av spill som Project Gotham 3, Kameo m.fl.
Forside Gamereactor nr 35
Gamereactor nr 35
November-utgaven av Gamereactor er fylt til randen med godt lesestoff. Spis deg igjennom vår Burning Crusade-artikkel. Les vår omtale av The Movies, Gun, King Kong, Age of Empires og kos deg med våre mange innholdsrike previews.
Forside Gamereactor nr 34
Gamereactor nr 34
Oktober-utgaven av Gamereactor inneholder den eksklusive omtalen av det skremmende F.E.A.R. Vi ser blant annet på Perfect Dark Zero og Kameo samt massevis av hete omtaler. Last det ned da vel!
Forside Gamereactor nr 33
Gamereactor nr 33
September-utgaven av Gamereactor inneholder Norges første omtale av det danskproduserte Total Overdose. Samt vi ser på Soul Calibur 3, The Elder Scrolls IV, Driver 4. Du finner også store omtaler av Meteos og Far Cry Instincts pluss masse annet snacks.
Poll Hvilken plattform interesserer deg mest i 2017?
  • 28% Nintendo Switch
  • 38% Playstation 4
  • 10% Xbox One
  • 0% Wii U
  • 0% Nintendo 3DS
  • 0% Playstation Vita
  • 20% PC (herunder alle OS)
  • 5% Noe annet som dere i GR har glemt å ta med!
Resultat