Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Assassin's Creed: Unity

Dette spillet er gøy men det har fortsatt mye bugs.

Spoiler alert
Historien starter at du går sammen med faren din og får beskje om og vente. men så ser du ei liten jente med navn Elise. når du kommer tilbake har faren din blitt drept.

Når du starter første oppdrag handler om at du skal få tilbake klokka di fra noen som har stjålet den men, etter det du får endelig styre Arno gjennom i Versailles.

kontollene er veldig gode det helt nye perry systemet funker ganske godt og de har endelig fjernet counter så spillet blir litt hardere. dette spillet handler mer enn å snike enn å bare slåss mot alle.

i historien må du snike deg inn i Elise sin fest der dør faren til Elise faren hennes blir drept og du blirr anklagt for å drepe han. Du blir fengslett der møter du bellec din mentor men, han skjønner det ikke før du bruker eagle vision og ser noen symboler. du skal finde hvem som drepte faren til Elise og Arno sin far. men først må du til snikmordernes brorskap.

men ferdig med historien. Musikken i spillet er ikke like bra som alle andre assassin's creed spill men den er ganske så bra.

jeg skulle ønske de gjorde mer av multiplayeren som for eksempel du kan ikke gjøre historie oppdrag sammen men, du har noen raid eller coop oppdrag som er ganske så bra. hvis du spiller sammen du kan bli med i samme klan jeg er med i for eksempel med i DeadTemplar. I disse klanene kan du bli med i club mesterskap med å få så mye creed points

creed points er noe du kan få gjennom for eksempel drepe med våpen.

spillet har litt bugs, kontrollene er ganske bra, det er ikke så mye man can gjøre i coop men spillet er bra og du vil ikke angre vis du kjøper det.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10