Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Far Cry 4

Far Cry 4

Jeg ble endelig ferdig med Far Cry 4 dette spillet var fantastisk men, ikke et mesterverk

Far Cry 4 Er et spill der hvor du utforsker Kyrat der hvor diktatoren Pagan Min styrer. spillet er et skyte og overlevelse spill der hvor du skal drepe dyr for og lage nytt utstyr. Historien starter med at Helten sønn av Mohan Ghale kommer tilbake for og spre morens aske. da må du slåss mot den kongelige hær sammen med Den gyldne sti

historien er kjedelig og du skal ofte ta valg som for eksempel drepe eller og ikke drepe. men spillet er ikke så gøy som Far Cry 3 samme som sist det er masse skyting og spektakulære ting som skjer.

du skal velge velge mellom Amita eller Sabal to hel skrudde søsken. den ene hvil ha kulturell den andre vil være kriminell.

onlinen suger men den eksisterer det er to klaner som skyter på hverandre. den ene gruppen er den gyldene sti har pil og bue og kan bli usylig og bli alt for kraftig men, den alt for svake den kongelige arme med gevær. du kan tro at de med gevær er alt for kraftige men når den gyldene sti kan spawne dyr og være usynlig og drepe på ett skudd.

historien er akkurat bra nok til og være fantastisk sliten. det er ikke så veldig gøy og bli maset på at man må laget nytt utstyr som større men, glemt at man skal drepe farligere dyr for og få de beste tingene.

hvis du planlegger og få platina alle achievement på spillet da må du spille med en venn og spille den dårlige onlinen og håpe du blir den gyldene sti.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10