LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Mario & Luigi: Partners in Time

      Skrevet av: svænni   2008-04-07

      Mario & luigi: partners in time er et kjempe bra spill med nye utfordringer og drit tøffe bosser.

      Prinsesse Peach blir borte som vanlig. En professor har funnet opp en tidsmaskin som Peach prøver. Det er meningen at peach skal komme tilbake, men i steden for henne, kommer det et romvesen i stedet. Mario og luigi møter også seg selv som babier. Prinsesse shroom ødelegger slottet, og vil ta over planeten. Mario og luigi møter mange nye vesener og fiender.

      Mario og Luigi lærer mange nye knep: de lærer å bruke hammer, og Mario og baby Mario kan også rulle seg sammen til en stor ball som går mye fortere å komme seg fram med. Det samme kan også Luigi og baby luigi.

      Det dukker opp tidsportaler i slottet, som fører dem til nye steder og nye tider. Det er også med peach i baby form, og det samme med bowser. De har fått mange nye slosse fedigheter med babyene. Babyene kan også forlate Mario og luigi, det samme kan Mario og luigi. Babyene klarer noe som ikke Mario og Luigi klarer, og omvendt.

      Jeg synes bossene i dette spillet er geniale, og ganske varierte. De før også en datakoffert som kan oppbevare ting, og den kan snakke og gi deg tips.

      Alle fire kan gå opp i level. De blir sterkere for hver level. Du får høyere level av å drepe fiender. Vanskelighetsgraden øker ganske mye utover spillet, så det er lurt å drepe alle vesener du møter for å få høyere level.

      I føstningen hjelper baby bowser deg. Du sitter i skipet hans, som blir angripet av shroom ufoer. Skipet styrter ned i bowser sin borg. Bowser blir sint på grunn av skipet, og blir uvenner med Mario og resten av gjengen.

      Mario og gjengen må lete etter noe som heter shards, men bowser leter også etter shards, og han for god hjelp av trollmannen sin som flyr på en kost. Mario og gjengen må også sloss mot trollmannen.

      KONSOLL: Nintendo DS
      ALDERSGRENSE: 3+

      Dette er altså et kjempe bra spill, med lette kontroller.

      +bra nok lyd
      +bra lengde
      +ganske fengende spill
      +bra bosser
      +god og fargerik grafikk

      Det er ikke noe dårlig å si om dette spillet, borsett fra at du blir litt lei av fiender du møter om og om igjen, mer er det ikke å si.

      Samlet karakter: 8.7/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10